Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőről és férfiról, valamint kettőjük kapcsolatáról?

Figyelt kérdés

Adott egy családos, férjes nő, aki levadászott magának egy elvált gyerekes férfit, összejöttek, azután elvált és most egy párt alkotnak, de nem élnek együtt.

Teljes mértékben a nő kezdeményezte,a férfi úgymond belesodródott és benne maradt. A nő kissé erőszakosan harcolta ki a férfi "szerelmét", hazugságokkal, manipulációval. Ezek egy részével azonban lebukott, nagy viták voltak, férfi elbizonytalanodott, de a nő ismét kiharcolta h együtt maradjanak és a férfi megbocsásson neki. A nő a volt férjét szándékos hazugságokkal lehúzta az új párja előtt, h annak rossz véleménye legyen a volt férjről és azt másoknak is hangoztassa és ezt meg is teszi a férfi. Érdekesség, hogy az új férfi minden tekintetben ellekezője a volt férjnek (nem jó,v rossz értelemben hanem tulajdonságokban). kapcsolatukat sokáig titkolták, aztán pár hónap elteltével már nyiltan felvállalták. A nő közben teljesen felégette maga mögött korábbi életét, megszüntette minden korábbi barátjával, ismerősével a kapcsolatot és csak a férfi burokjában él. A férfi élete nem változott, de mindenben támogatja a nőt még akkor is, ha folyamatosan negatív információkat hall róla. Pár barátja a nő miatt távolodott el a férfitól.

Mi a véleményetek, esetleg van hasonló ismerősötök?

nov. 28. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
A pasi biztosan nagyon buta és könnyen befolyásolható. A nő meg egy akaratos hárpia. Sok boldogságot egymáshoz.
nov. 28. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
A nő jól keveri a lapokat, a pasi nem sokat tehet, max akkor ha egy másik nő besegít neki. Van felénk is hasonló eset, de mi se igazán értjük.
nov. 28. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

“A pasi nem sokat tehet”

Hát aki ennyire gyenge jellem…

nov. 28. 09:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy 40-es éveikben jár mindegyik szereplő. A nő elmondása szerint azért vált el és égetett fel mindent maga mögött, mert a közel 2 évtizedes házassága borzalom volt az elejétől kezdve, az összes barátja pedig a váláskor nem álltak mellé, csak bántotta mindenki.
nov. 28. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Két idióta megérdemli egymást.
nov. 28. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz így véleményt mondani, ha igazából te már eleve leírtad a történetből a tiédet. Erre mi mást lehet írni ? A nő a szemét egyértelműen, a pasi meg amit a többiek is leírtak. Te lennél a férfi egyik barátja? Mert annyira úgy írod ezt az egész sztorit, hogy csak az egyik fél verziója van benne. Félreértés ne essen ha valóban így van ahogyan azt te leírod, akkor az szomorú
nov. 28. 09:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Külső személő vagyok a közvetlen közelükből, igyekeztem semleges álláspontot megfogalmazni, mert a konkrét okokat én sem ismerem, csak a történéseket látom és hallom. Ha írásomból a nő negatív szereplőnek látszik, az nem szándékos, hanem az általam és a környezet által is ismert valóság. Azt tudom még, h a volt férj szinte mindenben kinyalta a nő seggét, de h szar volt e a házasságuk, nem tudom. Kívülről nagyonis jónak látszott, de lehet h az csak látszat volt. Mondjuk nem tudom, h lehet 20 évig más látszatot kelteni, de biztos lehet vhogy. a nő azt mondja h most boldog, bár ez nem látszik rajta, ettől függetlenül lehet az. Túl sok ebben a hazugság és a manipuláció, inkább a tényekre próbáltam fókuszálni.
nov. 28. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Csak egy jó tanács, maradj ki belőle, mert ezek a nők nagyon jól keverik a lapokat. Ne szólj bele a dolgaiba, hidd el veled is simán szemétkedni fog, ha rájön hogy beleszólsz a dolgaiba.
nov. 28. 10:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem kívánok beleszólni, eddig sem tettem, azért olyan nagy kapcsolatunk ne volt, csak szeretném megérteni. Nem akarok közömbös lenni a környezetem iránt, nem jó emberi stratégia h mostanában az emberek leszarják egymást, h mi történik, h segítsenek, sokan elvannak a maguk kis világában. Ne jó irány. Ha beleszólni nem is (nem is volt tervben) megérteni azért szeretném a környezetemet, amelyben élek.
nov. 28. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Őszintén? Kit érdekel más magánügye? Ja, téged! Miért is?
nov. 28. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!