Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van egy barátom, aki elég jómódú. Nos, eddig az ajándékügy sosem volt probléma, megbeszéltük, hogy nem adunk semmit egymásnak, max meglepiből esetleg valami tettet csináltunk ( pl. kisebb meglepetés buli) De Most teljesen megváltozott.. Hetek óta azt kérdezgeti, hogy mit kérek tőle ajándékba és mire van szükségem. Tényleg nem vágyok semmire, de ő hajthatatlan. Azt mondogatja, milyen gáznak hiszik majd, ha kis apróságot ad nekem, mert ő valami olyasmit szeretne, amire örökre emlékezni fogok. Már odáig elfajult a dolog, hogy azzal a "fenyeget", ha nem mondok neki valami normális ötletet nem találkozunk..Mégis mit kérjek? Mit csináljak?

Egyébként elég komoly az ügy.

2011. dec. 20. 21:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mindegy, a lényegen nem változtat. Az örökségével henceg, undorító dolog... Szánalmas, hogy a pénzével akar megvenni.
2011. dec. 20. 21:52
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem ismered, ne ítélkezz.

Normális válaszokat kérnék!

23/29 anonim ***** válasza:
21:44es vagyok a 43asat csak utólag olvastam de vannak fenntartásaim. nem ő vezeti ő "csak" egy tulaj.vagy tényleg hű csapata van vagy átverik mint sz@rt a palánkon.jól megy a bolt?odaadja neki a könyvelő a kimutatást elmagyarázza hogy"bizony bizony ezek jó mutatók higgye el fiatalúr".lehet hogy közben meg folyton folyvást lenyulják. egy 21 éves diplomával sem rendelkező-mégha megvan a magához való esze akkor sem annyira dörzsölt hogy ura legyen egy nagy kaliberü vállalkozásnak.
 24/29 A kérdező kommentje:
Tulajdonos, részlet vezető, diploma folyamatban. A nyarakat kint tölti.
2011. dec. 20. 21:53
 25/29 anonim ***** válasza:

Jó,fasz.omat sem érdekel a kis üzleti zseni barátod.

Kérj tőle egy lakást, ha szeret megveszi ;)

2011. dec. 20. 22:05
 26/29 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg sántít a sztori,nem is kicsit.
2011. dec. 20. 22:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudom vágod-e,de ezzel húzod a népet elég rendesen.

Tudod én miket tudnék kérni ha lenne kitől és lenne miből?(meg ha nem azt mondanák anyámék,hogy ugyan kisfiam(29 vagyok,de egy anyának a gyereke örökre a gyereke marad,jó esetben),minek az neked?!?!

Pedig dolgozom,és februártól várhatóan olyan melóm lesz,amihez kifejezetten jól jönne nekem egy ilyen hívásokat,adatokat nagy mennyiségben rögzíteni tudó okostelefon. De tudom,érzem,nem fog beleférni a családi büdzsébe.

Szóval ezzel húzod az emberek agyát,fájdítod a szívét!!! Csúnya dolog...

2011. dec. 20. 22:22
 28/29 anonim ***** válasza:

kérj tőle egy jó parfümöt,egy dior olyan 20 körül van,az már csak elég jó ajándék neki

ha nem szeretnél ennyire drágát akkor mond neki,h vegyen vmi ékszert,és akkor az örök dolog ha úgy nézzük

vagy ha akarsz tetkót,akkor kérj tőle egyet vmi nem feltűnő helyre

esetleg mondd meg neki,h menjetek el együtt,mondjuk párizsba vagy vmi romantikus helyre :)

2011. dec. 21. 08:01
 29/29 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Semmilyen hátsószándékom nem volt a kérdés kiírásával kapcsolatban és nem értem, hogy nekem miért lenne szórakozás az, ha kamu kérdést írhatnék ki.

További szép napot!

2011. dec. 21. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!