Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb neki a gyereke mint én?
17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.
Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).
Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?
Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.
Kedves troll huzzál már el innen,idegesítő és fárasztó amit művelsz,minden kérdésnél csak fikázol másokat,irogatod a hülyeségeidet de a kérdésre nem válaszolsz,csak szajkózod a magadét,mintha te lennél a lényeg itt,a kérdések nem rólad szólnak,tegyél föl kérdést magadnak,ha nem akarsz,akkor húzzál el innen,mem kell minden kérdésbe beoffolni magad,szétoffolsz minden kérdést lassan,te sem vagy sok eszű,fordulj pszichológushoz,ha fáj valami ne itt rugdosódj az oldalon,mert szánalmas,ha nem állsz le jelenteni foglak a moderátorknak,mert a gyakori kérdések oldala nem ilyen trollokról kéne szóljon,akik csak kötekedni jönneki másokkal...És Veygél vissza a hatalams arcodból,mert az élet majd kisebbre szabja.
57 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!