Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.

Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).

Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?

Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.

2011. dec. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
100%

Kedves troll huzzál már el innen,idegesítő és fárasztó amit művelsz,minden kérdésnél csak fikázol másokat,irogatod a hülyeségeidet de a kérdésre nem válaszolsz,csak szajkózod a magadét,mintha te lennél a lényeg itt,a kérdések nem rólad szólnak,tegyél föl kérdést magadnak,ha nem akarsz,akkor húzzál el innen,mem kell minden kérdésbe beoffolni magad,szétoffolsz minden kérdést lassan,te sem vagy sok eszű,fordulj pszichológushoz,ha fáj valami ne itt rugdosódj az oldalon,mert szánalmas,ha nem állsz le jelenteni foglak a moderátorknak,mert a gyakori kérdések oldala nem ilyen trollokról kéne szóljon,akik csak kötekedni jönneki másokkal...És Veygél vissza a hatalams arcodból,mert az élet majd kisebbre szabja.

57 F

2011. dec. 13. 18:33
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, az 57F bepöccent:D Amúgy ez a 69%-os tényleg marha hülye ember, mindenhol leírja, hogy neki van diplomája, közben meg másokat oltogat és ha visszaszólsz, jön azzal, hogy ő tanult:D Szeretem a gyk-t, hülye emberek színhelye.
2011. dec. 13. 18:39
 43/53 anonim ***** válasza:
Több 69 es is van a forúmon.
2011. dec. 13. 18:52
 44/53 anonim ***** válasza:
Egy Másik 69 es vagyok sajnos többen is vagyunk ezzel a számmal megáldva igen,és az ilyenek miatt azok is lejáratódnak,igen ő ilyen,mindenhol a tudására veri magát,miközben ostoba mint az éjszaka,é sajnos időnként kapok helyette szidalmat rendesen.De megszoktam.Ez egy ilyen oldal,néha cset.hu szinvonala van.Nem kell magatokra venni,nem kell fogalkozni vele,irni neki,arra megy amúgy az ilyen,hagyni kell,áttekerni a szövegén,vanak ilynek itt sajnos bőségesen.Nem lehet mit tenni velük.
2011. dec. 13. 18:54
 45/53 anonim ***** válasza:
de akkor kikkel laksz együtt? vigyázni kell az ilyen dolgokkal.. nem egészséges ennyi idősen egy 33 évessel lenni.. téged megértelek, h a nagymenőségi szintet emeli, de őt nem értem, h mit akar egy kislanytol......
2011. dec. 13. 18:59
 46/53 A kérdező kommentje:
kollégiumban lakom
2011. dec. 13. 19:02
 47/53 A kérdező kommentje:
Nem menőségből vagyok vele, hanem azért mert szeretem.
2011. dec. 13. 19:03
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
Vele együtt a gyerekét is szeretned kéne. Vagy legalábbis elviselni, mert hozzá tartozik.
2011. dec. 13. 19:48
 49/53 anonim ***** válasza:
Édes istenem...
2011. dec. 13. 20:11
 50/53 anonim ***** válasza:
ok, de ki fizeti? hova jársz haza?
2011. dec. 13. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!