Törölték annak az hölgynek a kérdését, aki az imént borzolta a kedélyeket azzal, hogy örökbe adná a 3 éves kislányát, mert neki egyik gyereke se kell, mert valami pali fontosabb, mint a gyerekei?
Csak egy pillanatra ment el a netem, és most meg már nem találom. Nem szóltam hozzá, de annyira szerettem volna végigolvasni. Ott tartottam, hogy nagybetűkkel kiírta, hogy nem kell a gyerekem. Azt hiszem, kb az 5. oldal volt.
(csak halkan kérdem, normális ez a hölgy?)
Én is el akartam olvasni, de egyszer csak hiába kattintottam a köv oldalra, a családi kapcsolatok oldalt dobta ki. Nem értem, miért törölték, de én is írtam volna neki 1-2 dolgot, nagyon feltolta az agyam. Tényleg nem százas, lenne mit hozzászolnom! Tuti törölték a kérdést.
20/L
Nofene. Vajon mi lett a vita vége?
De azért az is elgondolkodtató, hogy mi van, ha mégsem kamu...
Biztosan kamu, mert minek írna ki valaki ilyen provokatív kérdést?
Kb olyan mintha azt írnám ki, hogy megerőszakoltam egy kislányt, baj ha élveztem?
Ennyire provokatív dolgot nem ír ki senki.
Sajnálom a kislányt nagyon, nem nagyon lesz belőle egészséges felnőtt. Egy 3 éves már nagyon anyás tud lenni, nagy trauma neki, ha az anyjától ilyenkor veszik el, hát még ha makd rájön, hogy anya sohasem fog érte menni, mert ő nem kell anyának.
Ökölbe szorul a kezem, mert nekem meg úgy néz, nem lehet gyerekem, pedig szétszedetném mindenemet az orvosokkal, csak lehessen... nem tudja a szerencsétlen, hogy mit csinál...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!