Nem birom tovább az életet. Legszivesebben megölném
magam senki nem ért meg mindenki bánt. A férjemnek is
más nő fontosabb én meg le vagyok szarva mégis mit
csinálhatnék? Egész nap csak sirok nekm tudk igy élni
Nem akarlak megbántani, de depressziós vagy. Irány a szakember. A te életeden te tudsz változtatni, és nem úgy, hogy megölöd magad.
2011. nov. 7. 11:30
2011. nov. 7. 11:30
Ez így nagyon általános. Tudsz példát mondani arra, hogy "mindenki bánt"? Miben, mivel, kik?
A férjednél jól értem, hogy bejött más az életébe és válás szélén vagytok? Ilyen esetben normális, ha nagyon lehangolt, dühös, szomorú valaki, egy pszichológiai "fájdalom-toplistán" a válást a halálesetekkel egy helyre (az elsőre) tették.
2011. nov. 7. 11:31
NE haragudj,de ez nem olyan kérdés amire itt választ tudnak adni,ha ilyen gondolatok cikáznak a fejedben jobb lenne elmenni orvoshoz!Mert itt mindenki csak sajnál,meg jaj szegényke,nem tudja feldolgozni helyetted senki amit érzel,sőt erre nincsenek bevált praktikák sem!Pszichológus....
2011. nov. 7. 11:33
Mit csinálj? Először is ne sajnáltasd magad! Nyisd ki a szemed, és lásd meg, hogy az élet gyönyörű! Minden fejben dől el.
2011. nov. 7. 11:34
6/19 A kérdező kommentje:
gyengének érzem magam. A férjemmel az van hogy hétvégén minden szép és jó volt a viselkedésében. Ma meg fut egy csaj után hogy jajj vissza kell hivnia stb és teszi neki az eszét. merthogy együtt dolgoztak. de teljesen fel van villanyozodva a csajtol. és mondta jol nézett ki mindig ad magára stb.Amugy alapbol én is adok magamra de neki nagyobb szilikonos a melle és szerintem a férjemnek ez tetszik. elegem van már hogy én nem felelek meg neki csak tudnám miért vett el? ha folyamatosan fájdalmat okoz nekem meg más nők után futkoz.Én csak a biztos pontnak kellettem nek. flyton megaláz amit én már nem birok. tehetetlennek érzemmagam. nagyon szeretem ezért elhagyni nem akarom
Pedig vagy elhagyod vagy csúnya dolgok történnek és haragban, utálatban váltok el. Hagyd el és kezdj új életet.
2011. nov. 7. 11:48
8/19 A kérdező kommentje:
azt s felvetette hogy nekem is jó lenne szilikon a mellembe és ezzel is nagyon megbántott engem mert szerinte igy nem vagyok elég feltünő csak csinos vagyok ezt mondja de szilikonmellekkel jol kjönne a vékonyságom ezt mondja. Én meg olyan vagyok hogy szeretek elrejtőzni inkább nem feltünösködni.
ilyen huzásai vannak
meg folyton ideges ha bármit kérdezek töle.
meg nem veszi fel a telefont
és hogy én őt ne kérjem számon de mindent harapófogóval kell kihuzni belöle
hagyd a francba az ilyen férfit. Kezdj új életet nélküle, ő meg szedjen össze egy szilikonmellűt, ha az kell neki.
2011. nov. 7. 11:50
10/19 A kérdező kommentje:
hétköznapokon szemátkedik velem de hétvégén meg itthon van és akkor rendes de csak biztos azért mert szexet akar
Kapcsolódó kérdések: