Mit csinálhatnék a szabadidőmben?
aerobic,zumba,hastánc. festés,kézimunka. séta,múzeum,mozi.
én ezeket csinálnám ha a 2 gyerekem mellett lenne egy kis időm "unatkozni"
olvass
néz filmet
sétálj
játsz/sétálj az állatoddal /márha van/
szervezettek a barátokkal programot /mi is különböző városba lakunk de összejárunk/
strand
sportolj
szoktam olyat csinálni hogy a szomszéd városba átbicajozok meg vissza
csak ugy vonatozz át valahova utána vissza :D
fesztiválok koncertek
most csak ennyi jut eszembe
aerobic,zumba,hastánc -nem lehet mivel így is majdnem anorexiás vagyok a betegségem miatt:(
Sétálni néha szoktam,de egyedül kissé unalmas.Mozi és múzeum nincs a környéken:S
Szia!
hasonló cipőben járunk :) annyi különbséggel, hogy nekem a barátaim itt laknak közel, de alig érnek rá.. nekik valahogy mindig van programjuk, elmennek másokkal ide oda, és ha én hívom őket, akkor néha azért összefutunk, de tényleg csak nagyon ritkán.. egyetlen jó barátnőm van, vele szoktam találkozni heti olyan 3x, nagyon jól megvagyunk, de azért néha örülnék, ha másokkal is össze tudnék futni. egyébként szabadiidőmben én is filmezek, angolt tanulok (ősszel nyelvvizsga), olvasok, néha eljárok.. ha gondolod, vedd fel velem a kapcsolatot, irhatsz nyugodtan :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!