Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre többször felhozzák hogy...

Egyre többször felhozzák hogy "le vagyok maradva". Mégis mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Az utóbbi időben elő szokott az jönni, hogy felhánytorgatják a családtagok, hogy már lehetne gyerekem. Én nagyon jól tudom hogy bőven van még időm, és aztán ők is hozzáteszik, de mégis zavar ez. Főleg azért mert már 15 évesen is azt éreztem, hogy anyuka szeretnék majd lenni. Pl múltkor említettem, hogy X-nek már 2 éves a gyereke, az volt a válasz hogy neked is lehetne már ennyi idős gyereked....

Fiatalon szerettem volna anyuka lenni, kislányként azt gondoltam ennyi idős koromra már tényleg lesz gyerekem, dehát az az álom, ez meg a valóság. Én nem találtam meg a nagy Ő-t 15 évesen. Olyan rossz hogy felhozzák ezt, mert a lelkem mélyén én is szeretnék már ott tartani, bár nem beszélek róla senkinek, de rossz érzés...

2011. ápr. 28. 23:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mit szóljak? Nekem 33 éves koromig hánytorgatták, és akkor születtek gyerekeim. Mármint utána. És mégsem érzem magam lemaradva senkitől se. Viszonyítás kérdése minden. Párod van már amúgy?
2011. ápr. 28. 23:52
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Igenis, beszélj róla. Mondd el nekik mit érzel. Fontos beszélni az érzelmeinkről. És nagyon helyes, hogy most így egyedülállóként nem akarsz még szülni. Apa is kell a gyereknek, majd jön a nagy ő. Nem a kor számít:) Még van időd. Nyugi

21l

2011. ápr. 28. 23:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
csak ne hánytorgassanank semmit. A gyereknek apa kell. Család. Majd elér a szerelem, várd ki.
2011. ápr. 28. 23:54
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Hánytorgatósék magukkal foglakozzanak,nekik tönkrement az életük, legyen szar a fiatalságod neked is,csak irigyek rád,hogy szabad vagy,ráérsz 30 felett szülni,ez nem egy verseny,nem mások kedvéért kell szülni,mert akkor megette a fene.
2011. ápr. 29. 00:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem lóverseny gyereket akkor kell vállalni ha meg van hozzá a háttér. Van több éves stabil párkapcsolatod, minimum pár éves munkaviszony, önálló lakhely, végzetség?

Ha ezzek nincsenek mégis mire fel akkarja a családod a babát, hova miből?

2011. ápr. 29. 00:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen még nagyon fiatal vagy, ráérsz 5 év múlva szülni. Elég gáz felfogású családtagjaid vannak..
2011. ápr. 29. 00:21
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Én 21 éves vagyok, de ha nekem jövőre gyereket kéne vállalni öngyilkos lennék. Nem a középkorban vagyunk. Még tanulni, élni, karriert akarok. 30 körül szeretnék csak családot.
2011. ápr. 29. 00:21
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Én is - akárcsak az 1. válaszoló - 30 fölött szültem. De nem is terveztem korábbra, bár vágytam rá már 18 éves korom óta, az igaz. De előtte kell tanulni, dolgozni, némi hátteret alakítani, és stabil párkapcsolat is. Anélkül őrültség szülni. Ha mindez már megvan 22 éves korodra, akkor hajrá! :)
2011. ápr. 29. 00:25
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Én 25vagyok és eszem ágába sincs gyereket szülni! És mégcsek eszembe se jutott, hogy lelennék maradva sőőőt annyira távol áll tőlem az egész gyerek család téma, hogy ha így folytatom még 40 évesen se legy gyerek! De legalább van életem amit imádok, nem foglalkozom mások véleményével és akkor vállalok gyereket amikor ugy érzem felnőttem a feladathoz és lesz valaki akivel családod alapíthatok! Azt javasolom te is ezt tedd! Ha családot akarsz ismerkedj, keresd meg a nagy Őt és jöhet a család! De az hogy keseregsz meg a családod hülyeségeit hallgatod azzal nem mész semmire!
2011. ápr. 29. 01:30
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
0:09 maximálisan eggyetértek!
2011. ápr. 29. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!