Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre többször felhozzák hogy...

Egyre többször felhozzák hogy "le vagyok maradva". Mégis mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Az utóbbi időben elő szokott az jönni, hogy felhánytorgatják a családtagok, hogy már lehetne gyerekem. Én nagyon jól tudom hogy bőven van még időm, és aztán ők is hozzáteszik, de mégis zavar ez. Főleg azért mert már 15 évesen is azt éreztem, hogy anyuka szeretnék majd lenni. Pl múltkor említettem, hogy X-nek már 2 éves a gyereke, az volt a válasz hogy neked is lehetne már ennyi idős gyereked....

Fiatalon szerettem volna anyuka lenni, kislányként azt gondoltam ennyi idős koromra már tényleg lesz gyerekem, dehát az az álom, ez meg a valóság. Én nem találtam meg a nagy Ő-t 15 évesen. Olyan rossz hogy felhozzák ezt, mert a lelkem mélyén én is szeretnék már ott tartani, bár nem beszélek róla senkinek, de rossz érzés...

2011. ápr. 28. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Nekem más a véleményem.Én 17 évesen szültem, igaz, véletlen sikerült be, de nem vetettük el.Egy évet halasztottam, aztán leérettségiztem, levelezőn lediplomáztam, ma pedig már felső vezető vagyok egy multinál.Rengeteg előnyöm volt azzal szemben, aki még a karrierjét építi, és később akar gyermeket vállalni.35 éves vagyok, a fiam már nagykorú, tudják, hogy nem fogok elmenni szülni, nincsen kicsi beteg gyermek miatti otthonlét, maximálisan a munkámra tudok koncentrálni,stb.

Barátaink is mindig voltak, nem maradtunk ki semmiből.

Nem vagy lemaradva, dehogy is, csak leírtam, hogy ilyen eset is van, mint az enyém.

2011. ápr. 29. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Most komolyan, ez az összes problémád?

gyereket bármikor lehet csinálni, a szüleid elég furcsák, hogy azt akarják csináltass gyereket.

Eszem ágában sincs, hogy egy gyerekem legyen, pedig 27 vagyok, sőőt, ez az utolsó amit szeretnék.

2011. ápr. 29. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
22 éves vagy...mondd meg nekik, hogy majd lesz, minek piszkálnak?! Én 23 vagyok, de még a közeljövőben sem tervezek gyereket.
2011. ápr. 29. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én most vagyok 20 éves, de MINIMUM 10 év mulva szeretnék..ez akkora egy hülyeség, mikor a család xy-ra hivatkozva megmondja, hogy mit csinálj, vagy mit kellett volna csinálni, pláne, hogy abba bele sem gondolnak, hogy tényleg, hova, miből szüljél gyereket??? Mert csak úgy a levegőbe nem lehet, ehhez biztos háttér kell...ha meg szülnél a bizonytalanba egy-két gyerkőcöt, és neadjisten nem tudátok megélni, akkor is kiknek lenne a legnagyobb szájuk? Hát persze, hogy a famíliának, akik mindig mindent jobban tudnak...:S Annyi hasonló kérdésről olvasok, és sajnos az én családom is ilyen,(bár nem gyerek témában, másban annál inkább) és ha felhozom nekik, hogy talán nem kéne beleszóliuk az életembe, akkor meg vannak sértődve! :S
2011. ápr. 30. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:

10:18-as

Tök jó, hogy neked így öszejött minden, gratulálok, te okosan csináltad, hogy nem adtad fel a sulit...csak az a baj, hogy a legtöbb estet nem így alakul, mint a tiéd, pl van , akit 17-18 éves terhesen otthagyja a pasija, nevelheti a gyerekét egyedül, a semmiből, ha a szülők nem segítenek..Vagy ha nem is hagyja ott a pasija, akkor vagy nincs munkájuk, vagy a szülés után nem folytaják a tanulmányaikat, puszta lustaságból(ahol erre tényleg nincs lehetőség, arra természetesen ez nem vonatkozik)...de örülök, hogy neked így alakult, bár én inkább a később, de biztos körülményekbe szülés híve vagyok, de te jól megoldottad, kár , hogy ez a ritkább eset..

2011. ápr. 30. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen:)
2011. ápr. 30. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!