Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szabadidőmben?

Mit csináljak a szabadidőmben?

Figyelt kérdés

Azt hiszem valami nagy baj van velem mert nem tanultam meg mit "kell" csinálni a kötelező dolgokon kívül. :/

Van két jóbarátom de velük minden egyes nap találkozok amikor iskola van, nem lehetek velük folyton.

Van hobbim de azt sem csinálhatom folyton.

Szóval egyszerűen képtelen vagyok kitalálni hogy mit tegyek amikor itthon vagyok. Elvégzem a házimunkát és aztán? Ülök egész nap a gép előtt, amikor még nem volt akkor meg olvastam. És egy így megy mióta kinőttem a kiskorból. Akkor még nagyon jól el tudtam játszani egyedül. De mostmár 19 vagyok, nem érdekel a babázás meg az ehhez hasonlók :D Egyedül lenni most is szeretek, csak unatkozni nem. :(

2011. ápr. 22. 11:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Én 14 vagyok, de ugyanez a problémám. :(
2011. ápr. 22. 11:15
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez engem is érdekelne:)
2011. ápr. 22. 11:15
 3/27 anonim ***** válasza:
58%
Sose értettem, hogy tudnak az emberek unatkozni. Nekem munka, suli, önkénteskedés, a barátom és a kutyám mellett meg se tud fordulni a fejemben, hogy untakozzak. Próbáld ki ezek közül valamelyiket, vagy akár mindet.
2011. ápr. 22. 11:17
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

tanulnod nem kéne? :|

hobbidat amit szeretsz miért is nem csinálhatod amikor akarod?

nyelvet tanulni hobbiból esetleg? hasznodrá válhat még

2011. ápr. 22. 11:20
 5/27 A kérdező kommentje:

Nekem meg 3 kutyám van, mindegyiknek engedelmes vizsgája, ösztönpróba, karakterteszt, terel, frizbizik, iskolába járunk, dogdancing, soroljam? :) De egy kutya nem gép. Mi versenyzünk, még véletlenül sem engedhetem meg, hogy megunják a dolgot. Nem lóghatok egész nap rajtuk. Arról nem is beszélve hogy sokszor az időjárás is akadályoz, a kutyának meg nekem is van hangulatom, és ha emiatt elrontok valamit akkor lehet egyszerűen csak "delete", szóval ez nem olyan hogy csak előveszem amikor kedvem van.

Fiúbarátot meg nem fogok csak azért szerezni hogy ne unatkozzak. Nem azt kérdeztem, hogy milyen "kötelező" dolgokat szerezzek még hanem azt hogy mit tudok csinálni amikor szabadidőm van. Hidd el nem jódolgomban nem csinálok semmit hanem mert kevéssé ismerem a lehetőségeket, túl sokat voltam magamban, ami most is jó lenne csak tudnék közben mit csinálni.

2011. ápr. 22. 11:29
 6/27 A kérdező kommentje:

*nem lehet

Már megtanultam amit kell, a próbaérettségim 91%, hova tanuljam még? És különben is érettségi sincs örökké.

Tanulni amúgy nem szeretek, szóval ha azt csinálnám akkor az már kényszer lenne...

2011. ápr. 22. 11:35
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is egyedül játszottam kiskoromban meg utána is. Velem is hasonló a helyzet, hogy nem tudok mit csinálni szabadidőmben mert csak unatkozom. Olvasni, tv-ni vagy sétálni elmehetnél ebben a szép időben. Én is a gép előtt ülök egész nap max néha elmegyek a pár barátnőmmel ide-oda ha ráérnek. MI a hobbid amit nem csinálhatsz folyton?
2011. ápr. 22. 11:40
 8/27 A kérdező kommentje:
Most írtam, kutyázok. Emellett olvasok és angol filmeket nézek, de az sem jó a szememnek meg nincs is annyi könyv és film ami érdekel.
2011. ápr. 22. 11:44
 9/27 anonim ***** válasza:
50%
Sportolj
2011. ápr. 22. 11:54
 10/27 anonim ***** válasza:
88%

Lógjál! Napozzál! Menj ki a strandra! Menj be a városba!

Kirándulni.

Kezdj el egy hangszeren tanulni!

Jelentkezz valamilyen segítő szervezethez, pl. M-M vonal lelkisegély, vagy bohócdoktor...vag yjárj be az öregek otthonába, tarts nekik kreatív foglalkozást!

Fess egy képet! Nme kell rajztudás, cska a szívedből, mint egy gyermek.

Ismerkedj fiúkkal, randevúzz, járj bulizni. Az ifjúság ennek az ideje.

Látogasd meg öreg rokonaidat!

2011. ápr. 22. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!