Mit csináljak a szabadidőmben?
Azt hiszem valami nagy baj van velem mert nem tanultam meg mit "kell" csinálni a kötelező dolgokon kívül. :/
Van két jóbarátom de velük minden egyes nap találkozok amikor iskola van, nem lehetek velük folyton.
Van hobbim de azt sem csinálhatom folyton.
Szóval egyszerűen képtelen vagyok kitalálni hogy mit tegyek amikor itthon vagyok. Elvégzem a házimunkát és aztán? Ülök egész nap a gép előtt, amikor még nem volt akkor meg olvastam. És egy így megy mióta kinőttem a kiskorból. Akkor még nagyon jól el tudtam játszani egyedül. De mostmár 19 vagyok, nem érdekel a babázás meg az ehhez hasonlók :D Egyedül lenni most is szeretek, csak unatkozni nem. :(
Pest mellett lakom.
Azt hiszem túlságosan hozzászoktam hogyha csinálok valamit akkor annak valami haszna van számomra és most nem tudok úgy csinálni valamit hogy jól is érzem magam de közben nem is történik semmi fontos (pl a kirándulás, mászkálás... ) Az érdeklődésem is túl specializált... Mximalista is vagyok, ezért nem csinálok olyan dolgokat amik érdekelnek de nem vagyok jó bennük ( nem utálom magam csak tudom mire vagyok képes)... Ezért nem főzök vagy rajzolok stb... Meg aztán azt is meg kell nézni hova megy a pénz... -.-"
Nem kell értelme legyen. Csak úgy legyél. Menj valakivel ki a zöldbe. Annak az az értelme, hogy kinn vagytok a zöldben. Élvezitek Isten napját. Nem tudjuk meddig lehetünk itt ezen a bolygón. Addig kell élvezni a napot, virágot, szellőt, illatokat. Nézni a tájat. Csak lenni, semmit sem tenni.
Ha megunjátok a láblógatást, akkor tollasozhattok, vagy eregethettek papírsárkányt. Erre kéne a fiúbarát. Akkor csókolózhatnátok az orgonabokor alatt :)
gyűjts gyógyfüveket.
Néha élvezni is kell az életet! Ez fontos.
rajzolni élvezetből. Nem az eredmény miatt! de inkább fess! É sb al kézzel, hoyg felszabaduljanak az érzelmeid! Csak élvezd a színeket!
Előtte fogd be a jobb kezeddel a bal orrlyukadat, és lélegezz 30* a jobb orrodon. Ez felszabadít.
Én szeretek élni pont ezért nem tudok olyat csinálni ami nem érdekel, és az hogy csak úgy kimenjek és nézzek az nem olyan érdekes... Lehet hogy azzá tudnám tenni csak azt nem tudom, hogy és ez a baj :/ Fiút meg nem akarok most, főleg nem csak azért hogy legyen valaki, én annak vagyok a híve hogy majd az élet eldönti mikor, nem akarom "előidézni" azzal hogy keresek.
Gyógyfüvekből van elég a kertben, és a spájzban - anyukám... xD És eleve balkezes vagyok. :)
Lehet unatkozni is néha. Nem kell mindig értelme legyen.
neked a lazulás hiányzik. Csak lazulni. Kinn, ahol süt a nap. Innen nem tudod elképzelni. H a mozogsz, mindent másképp fogsz értékelni. Ott kinn majd megérted.
Tojások meg vannak festve?
Orrod fogd be azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!