Mit csináljak a szabadidőmben?
Azt hiszem valami nagy baj van velem mert nem tanultam meg mit "kell" csinálni a kötelező dolgokon kívül. :/
Van két jóbarátom de velük minden egyes nap találkozok amikor iskola van, nem lehetek velük folyton.
Van hobbim de azt sem csinálhatom folyton.
Szóval egyszerűen képtelen vagyok kitalálni hogy mit tegyek amikor itthon vagyok. Elvégzem a házimunkát és aztán? Ülök egész nap a gép előtt, amikor még nem volt akkor meg olvastam. És egy így megy mióta kinőttem a kiskorból. Akkor még nagyon jól el tudtam játszani egyedül. De mostmár 19 vagyok, nem érdekel a babázás meg az ehhez hasonlók :D Egyedül lenni most is szeretek, csak unatkozni nem. :(
Én speciel folyamatosan valami kézműves dolgot csinálok. Üvegfestés, karkötőcsomózás (amit már említett valaki), papírhajtogatás... nagyon le tudom ezzel foglalni magam. Pl. a fejembe vettem, hogy ezer darab pici papír csillagot fogok meghajtogatni (még közel sincs meg XD). De a legújabb mániám a plüssállat horgolás. Nulla tudással nekiálltam kb. 1-1,5 hónapja, aztán már annyira belejöttem, hogy le sem bírok állni, sorban csinálom a kis figurákat. Meg hát az ismerőseim, barátaim, családtagok is "leadják a rendelést", csreébe meg fonalakat kérek tőlük, így rá sem kell fordítanom igazából. Az elején költöttem rá talán 2500-3000 forintot és ennyi.
Vagy tanulhatsz valami új nyelvet, ami érdekel. Keress egy jó tanfolyamot, akármivel kapcsolatban. Írni próbáltál már? Verset, fanfictiont, dalszöveget... Fotózhatnál is.
Fogalmazni jól tudok de új dolgokat kitalálni nem. :( A fotózás tervben van, csak ahhoz megfelelő gép kell.
A tanulással meg úgy vagyok hogy hiába vagyok ötös, nem szeretek tnaulni, tehát ha tanulok akkor az már nem szabadidő... Igazából próbáltam új nyelveken gondolkozni, mert kell a jövőbeli diplomámhoz egy második nyelv, de rájöttem hogy az angolt annyira tökéletes hogy másikat nem bírok megszeretni. Tanfolyam is tervben van, csak azt ami érdekel, nagyon ritkán indítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!