Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szabadidőmben?

Mit csináljak a szabadidőmben?

Figyelt kérdés

Azt hiszem valami nagy baj van velem mert nem tanultam meg mit "kell" csinálni a kötelező dolgokon kívül. :/

Van két jóbarátom de velük minden egyes nap találkozok amikor iskola van, nem lehetek velük folyton.

Van hobbim de azt sem csinálhatom folyton.

Szóval egyszerűen képtelen vagyok kitalálni hogy mit tegyek amikor itthon vagyok. Elvégzem a házimunkát és aztán? Ülök egész nap a gép előtt, amikor még nem volt akkor meg olvastam. És egy így megy mióta kinőttem a kiskorból. Akkor még nagyon jól el tudtam játszani egyedül. De mostmár 19 vagyok, nem érdekel a babázás meg az ehhez hasonlók :D Egyedül lenni most is szeretek, csak unatkozni nem. :(

2011. ápr. 22. 11:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De hát pont ez a bajom hogy állandóan unatkozom amikor nem a kötelező dolgaim vagy a hobbim csinálom. Képtelen vagyok szórakozásból olyat csinálni ami hidegen hagy és elég sok dolog hidegen hagy... Lehet ez is a baj...
2011. ápr. 22. 12:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég!!!Akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést!!!Pontosan ez a helyzet velem is!!!Egész márciusban szabin voltam,nem kellett meloba járnom...az elsö egy hetemet azzal töltöttem,hogy az egész lakást kisuvickoltam,kertészkedtem stb.De utána jött a szörnyü unalom.A párom reggeltöl estig dolgozott,én meg egész nap egyedül unatkoztam itthon.Délelött föztem,bevásároltam stb.de amikor elvégeztem a kötelességeimet mindig nagyon unatkoztam.Rengeteget ültem a számitogép elött,de akkor meg megfájdult a szemem...Kín szenvedés volt,mire letellt az egy honap és ismét mehettem melozni.Én is valahogy ugy érzem,hogy nem kötnek le az olyan dolgok amiknek nincs semmi céljuk.Nagyon tudom irigyelni azokat az embereket akik kis jelentéktelen dolgokkal tudnak bíbelődni orákig és még élvezik is....
2011. ápr. 22. 16:08
 23/27 anonim válasza:
a próbaérettségid 91% segíthetnél. fiú vagyok de ne gondolj rosszra de segíthetnél egy kicsit feltornázni a tudásom később a tanárira készülök és amilyen gyengécske vagyok nehezen fog menni. igy te is jóval, hasznossal töltöd el az időt, én meg közelebb jutok az 5ös érettségihez.. amugy alapból a 3as mindenből meg volt. ha benne lennél csak írj valami elérhetőséget..
2011. ápr. 22. 18:36
 24/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, az, hogy jó tanuló vagyok nem jelenti a, hogy tanítani is jól tudok...
2011. ápr. 22. 18:43
 25/27 anonim ***** válasza:

Én speciel folyamatosan valami kézműves dolgot csinálok. Üvegfestés, karkötőcsomózás (amit már említett valaki), papírhajtogatás... nagyon le tudom ezzel foglalni magam. Pl. a fejembe vettem, hogy ezer darab pici papír csillagot fogok meghajtogatni (még közel sincs meg XD). De a legújabb mániám a plüssállat horgolás. Nulla tudással nekiálltam kb. 1-1,5 hónapja, aztán már annyira belejöttem, hogy le sem bírok állni, sorban csinálom a kis figurákat. Meg hát az ismerőseim, barátaim, családtagok is "leadják a rendelést", csreébe meg fonalakat kérek tőlük, így rá sem kell fordítanom igazából. Az elején költöttem rá talán 2500-3000 forintot és ennyi.

Vagy tanulhatsz valami új nyelvet, ami érdekel. Keress egy jó tanfolyamot, akármivel kapcsolatban. Írni próbáltál már? Verset, fanfictiont, dalszöveget... Fotózhatnál is.

2011. ápr. 22. 20:55
 26/27 A kérdező kommentje:

Fogalmazni jól tudok de új dolgokat kitalálni nem. :( A fotózás tervben van, csak ahhoz megfelelő gép kell.

A tanulással meg úgy vagyok hogy hiába vagyok ötös, nem szeretek tnaulni, tehát ha tanulok akkor az már nem szabadidő... Igazából próbáltam új nyelveken gondolkozni, mert kell a jövőbeli diplomámhoz egy második nyelv, de rájöttem hogy az angolt annyira tökéletes hogy másikat nem bírok megszeretni. Tanfolyam is tervben van, csak azt ami érdekel, nagyon ritkán indítják.

2011. ápr. 22. 21:22
 27/27 anonim válasza:
Ezt en is szivesen tudnam
2011. jún. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!