Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.

Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).

Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?

Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.

2011. dec. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 LadyLee ***** válasza:
73%

Naná, hogy a gyerekkel ment, te kis buta.

Szerinted mit akar egy 33 éves pasi egy 17 éves kislánytól? Hát pont nem a sulibuliba elkísérni, hanem legfeljebb a bugyijában turkálni. Ha vagy olyan buta, hogy ennek bedőlsz, ok, de akkor tudd, mire vállalkozol.

Meg egyébként ha nem lennél egy fiatal, butuska kis liba, akkor is tök normális lenne, hogy inkább a gyerekkel van. Igen fontosabb és mindig fontosabb lesz. Megszoksz vagy megszöksz.

2011. dec. 13. 17:46
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden nap játsszák? Igen ám, csak ezzel az a baj, hogy a párod kénytelen lenne megmondani a kislányának, hogy

"Ne haragudj, kicsi szívem, apa mégsem visz ma téged moziba, mert a barátnőm azt akarja, hogy legyek vele. Nem is olyan fontos eseményről van szó, nem megismételhetetlen, nem is fontos, de sajnos ez így alakult. Majd elmegyünk a jövő héten, ugye nem haragszol, kismackó?"

Na, hát ha ezt tenné a párod, akkor jó egy gerinctelen tuskó lenne. Inkább örülj neki, hogy nem az, és betartja az igéretét! Amit már előttem is leírtak: nője lehet még 1000, de gyereke csak egy van.

2011. dec. 13. 17:49
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
de kamu :)
2011. dec. 13. 17:51
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolj már arra, hogy 17 évesen mit akarsz "Apádtól" és az 5 éves "hugodtól"..
2011. dec. 13. 17:52
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, húgom hosszú ú, csak annyira felidegesít..
2011. dec. 13. 17:52
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát én annyi idős vagyok, mint te, és apám inkább a nőjével van, mint hogy velem eljöjjön ide-oda. Nekem is marha szarul esik.

De ha igaz, amit írsz, nem tudom felfogni, hogy miért pont egy gyerekes apával kavarsz, még te is gyerek vagy, ha hiszed, ha nem.

2011. dec. 13. 17:55
 27/53 anonim válasza:
100%

Teljesen egyértelmű: hamarabb megszervezte azt a programot, így jártál.

Amúgy azt is teljesen megértem, ha 33 évesen nem akarja valami gimis rendezvényre kísérgetni a 17 éves barátnőjét. Lehet, hogy számodra ez menőségifaktor-növelő lett volna, de az ő számára meg igen kellemetlenül is kijöhetett volna a dolog.

2011. dec. 13. 17:55
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Az a természetes, ha a gyereke fontosabb!
2011. dec. 13. 17:58
 29/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarja megkapni a pedofil és szegfűtipró titulust.
2011. dec. 13. 17:59
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, bármennyire is jó pasi, de 33 éves és gyereke van, nekem ennyi idősen nagyon öregnek tűnt volna, mégis mit eszel rajta, mi szórakoztatja őt, ami téged is?
2011. dec. 13. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!