Miért fontosabb más gyereke, mint én?
Mert hülye.
Ne törődj.
Bizonyíts, de ne neki (mert nem érdemli meg), hanem MAGADNAK.
Az éns züleim is mindig, hogy bezzeg xy, ő reggel felkel korábban, hogy elmosogasson, stb. Egy darabig utáltam emiatt a csajt, akit mindig felemlegettek, aztán egyszer dumáltam vele erről, ő meg azt mondta, hogy az ő szülei meg velem példálóznak :D
Egyébként nem tudom, hogy ez mennyire vigasztal, de anyukád lehet, hogy csak azt szeretné, hogy sikeres legyél, és próbálja valahogy "kiprovokálni" belőled a legjobbat, arra ösztönöz hogy bizonyíts neki... De szerintem ha mondanád neki hogy ez neked fáj és inkább álljon melléd, lehet elgondolkozna...
nekem is van ilyesféle problémám...
anyám nyal más gyerekének,simogatja,nevetgél,beszélget...velem is de nem mindig...v.mikor bunkó velem -.-"
ha eltöltene vele 1 hétvégét tuti nem ez lenne a véleménye...aranyos meg minden stb..de nem mindenki szerény..
na szval..ne törődj vele...ha nagyon zavar mond meg neki h. ez téged bánt és inkább ne törődjön a tanulmányoddal meg az eredményeiddel.Vagy ne is mond el neki.
sok sikert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!