Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb neki a gyereke mint én?
17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.
Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).
Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?
Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.
Ráadásul nem vall valami nagy intelligenciára a részedről a párod "kölykének" nevezni azt a szegény ötéves kislányt csak mert a te pici hátsód nem lett kinyalva egyszer.
Arra nem gondoltál, hogy a kicsinek már előbb megígérte a mozit, mint ahogy te benyögted a sulibulit?
pont most vitáztam össze a barátnőmmel hasonló dolog miatt ,szólt a lányom ,sulijában lenne egy családi délután és engem választott,hogy menjek el szerdán(holnap).
Erre pénteken kért meg.A barátnőm szombaton szólt,hogy jönne hozzám szerdán délután,mondom neki sorry, bocsi de már elígérkeztem ,jött a durci ...stb a hétvégén .
De nem engedek belőle mert a számból segget nem csinálok.
Ha már megígértem akkor teljesítem.
Majd ha lesz gyereked megérted ,szülő leszel és ha megígérsz valamit a kicsinek akkor teljesíteni kell,legyen az jó vagy rossz dolog.
Én nem akarok fontosabb lenni a gyereknél.
Csak egyenlő szeretnék lenni vele, a gyerek se legyen fontosabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!