Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb neki a gyereke mint én?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.

Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).

Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?

Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.

2011. dec. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Te nem a szereleme vagy hanem az egyik szeretője,egy luk a sok közül.A gyerek a fontosabb,meg valószinű nem akarja reklámozni hogy egy csitrivel játszik.
2011. dec. 13. 17:40
 12/53 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok a menyasszonya de tudom ,hogy egyszer az leszek.
2011. dec. 13. 17:40
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul nem vall valami nagy intelligenciára a részedről a párod "kölykének" nevezni azt a szegény ötéves kislányt csak mert a te pici hátsód nem lett kinyalva egyszer.

Arra nem gondoltál, hogy a kicsinek már előbb megígérte a mozit, mint ahogy te benyögted a sulibulit?

2011. dec. 13. 17:41
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszolsz a kamuzásokra, sem a hozzászólások nagyrészére, nem véded magad és az álláspontod..mert nincs.. jól sejtem, hogy egy unatkozó 13 éves vagy, akinek a matekleckét kellene épp csinálnia?:D
2011. dec. 13. 17:41
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik hogy foglalkozik a gyerekével, miért nem olyan pasit kerestél aki hozzád való, és nincs gyereke???
2011. dec. 13. 17:42
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

pont most vitáztam össze a barátnőmmel hasonló dolog miatt ,szólt a lányom ,sulijában lenne egy családi délután és engem választott,hogy menjek el szerdán(holnap).

Erre pénteken kért meg.A barátnőm szombaton szólt,hogy jönne hozzám szerdán délután,mondom neki sorry, bocsi de már elígérkeztem ,jött a durci ...stb a hétvégén .

De nem engedek belőle mert a számból segget nem csinálok.

Ha már megígértem akkor teljesítem.

Majd ha lesz gyereked megérted ,szülő leszel és ha megígérsz valamit a kicsinek akkor teljesíteni kell,legyen az jó vagy rossz dolog.

17/53 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy előbb megígérte neki, de azt a filmet majdnem mindennap játszák a moziban!
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem volna apa, ha lemondaná a pici lányával a mozit, hogy az épp aktuális kis nőcskéjével menjen valahová. Ha igaz és nem kamu, inkább veled egykorúakkal kéne kezdened, nem egy apukával, mert még sok konfliktus lesz ebből.
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, de minden gyerekes férfival kezdő hölgy jegyezze meg egy életre: SOHA, ISMÉTLEM SOHA NEM LESZTEK FONTOSABBAK A GYEREKNÉL! Ha meg azok vagytok, akkor azzal a pasival baj van, ne szüljetek neki...
2011. dec. 13. 17:43
 20/53 A kérdező kommentje:

Én nem akarok fontosabb lenni a gyereknél.

Csak egyenlő szeretnék lenni vele, a gyerek se legyen fontosabb nálam.

2011. dec. 13. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!