Mit tehetek, ha a páromnak fontosabb az édesanyja, mint én?
3évig elviseltem,hogy a páromnak mindig fontosabb volt az anyukája! Most jutottunk el oda,hogy baromira unom.. Anyukája egyedül neveli,mindig megértettem,hogy miért fűződik hozzá olyan erősen! De már túlzás.. annyira bántó,hogy az édesanyja mindennél fontosabb.. ha én kérek valamit,akkor el hanyagolható,az anyjának rögtön ugrik.. ha én vele szeretnék lenni,és az anyja megkéri valamire,akkor engem lemond.. ha ott vagyok nála,akkor órákig kint ül,és beszélget az anyjával.. óránként telefonálnak.. ha én hívom,akkor nem ér rá,de az anyja ha hívja akkor ráér.. borzasztó :S szeresse az anyját, de ennyire? 23éves,és fiú.. A fiúk pedig nem is olyan nagyon ragaszkodóak.. most is rám nyomta a telefont, mert anyucinak segíteni kell főzni.. (anyjának van élettársa, szóval ő sincs egyedül). mindig úgy érzem,hogy az anyukája be akar férkőzni ebbe a kapcsolatba, ha velem lenne,akkor valamit kitalál,hogy ne találkozhassunk..
hogy tudnék ezen változtatni??
L/19
Sajnos a mai férfiak közül sokan így félre lettek nevelve.
Esélyed sincs sajnos a győzelemre. :(
Te mindig a második maradsz, amíg le nem válik anyuciról. Ez viszont beláthatatlan, mikor fog megtörténni. :(
Két dolgot tehetsz. Menekülsz ahogy a lábad bírja, ez a jobbik eset.
Vagy a pároddal maradsz, és egy életen keresztül ezt fogod nyelni. Sajnos tapasztalatból beszélek, én maradtam...nem kellett volna, de már van két gyerekünk. Hidd el nekem, nincs az a nagy szerelem, ami ezt megéri...
A párom, és az anyja külön cég lett időközben, együtt szerveznek családi programokat...nélkülem, az én gyerekemmel, szóval zavarok a saját családomban. Szerintem többet nem kell mondanom, fuss amig tudsz, és keress olyan férfit, akinek te vagy a legfontosabb.
Persze,próbáltam vele beszélni, de mindig az van,hogy nem vehetem el anyától, meg,hogy nem oldhat meg anya mindent egyedül..
ZAVAR!,hogy az anyja felveszi a telefonját,mikor hívom..
nem érti meg,hogy a fiát keresem,nem őt???!!!???
Én még a páromnak sem veszem fel a telefonját, csak ha ő külön megkér erre (pl. tudja, hogy valaki keresni fogja, de fürdik vagy ilyesmi), másképp csöröghet tőlem órákat is. Ha anyós ilyesmire vetemedne nem is tudom mit csinálnék.
Különben ismerek agy anyuka-kicsi-fiát, 41 évesen a leghosszabb kapcsolata 2 hónap volt, és az elmúlt 5 évben még egyéjszakás kalandja sem lett, nemhogy barátnője. Számtalanszor elmondtam neki, hogy ne az anyjára hallgasson nőügyben, hanem a maga igényeit nézze, de ragaszkodik ahhoz, hogy a választottja meg kell feleljen az anyjának is. Hát kérem... akkor meg ne panaszkodjon, hogy egy nő sem veszi komolyan. A szomorú az, hogy nagyon jó barátról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!