Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb neki a gyereke mint én?
17 éves lány vagyok, a párom 33/F és van egy 5 éves kislánya.
Az iskolámban volt egy kis rendezvény ahová szerettem volna ha elkísér, de azt mondta ,hogy nem tud jönni mert a kislányával mennek moziba(!).
Egy hülye mozis programot nem lehetett volna másnap is csinálni?
Annyira rosszul esett, hogy nem jött el velem a rendezvényre.
*
?
A sulidban a hülye rendezvény még jó, hogy nem annyira fontos, mint a lánya. Még ha a szalagavatód lett volna, akkor megérteném, de nem az volt, csak egy rendezvény. Akkor sírjál, ha nem megy el a ballagásodra vagy a szalagavatódra.
Ha a párodnak gyereke van, igenis jól teszi, hogy törődik vele, sőt ez a kötelessége, mint apának. Ha neked nem tetszik, hogy van gyerek, lehet a korosztályodból pasit keresni, akinek nincs gyereke.
Hülye mozis programnak nevezni egy apa- lánya mozizást pedig nem kis elkényeztetettségre vall részedről.
Neked hogy esett volna, ha a te apád nem visz el téged moziba, mert a 17 éves kis csitrijével megy a suliba kézen fogva?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!