Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szeretőd?
Kérem azok válaszoljanak csak, akiknek van, vagy volt!
Arra lennék kiváncsi, milyen szerepe van a szeretődnek az életedben (szexpartner, szerelem, partner, barát, pótlék, ???).
Az én sztorim: Nagyon elhidegültünk egymástól a férjemmel, már többször elhangzott, hogy csak a közös gyereknevelés és az anyagi összefonódás tart minket össze. Nem alszunk egy ágyban, idén kb 4X feküdtünk le egymással.
Nekem hiányzik a férfi-nő kapcsolat, hogy nőként kezeljen valaki, hogy legyen szex, hogy szeressenek. Ha ezek közül legalább a fele teljesülne valakivel, már boldogabb lennék. Lenne egy jelentkező, még vacilálok....)))
09:57 @ 80% - Erre csak ennyit:
Smartguy86 válasza:
Amúgy meg ha olyanoktól kérsz tanácsot, akik ugyanabba a szarba léptek, akkor szerinted mennyi használható válasz lesz??? Vak vezet világtalant. Gratulálok...
Mára már odáig torzult a személyisége, hogy nem rettenne vissza a rendőrségi ügyektől sem. Ki se néznéd belőle, a munkahelyén pl. mindenki azt hiszi milyen jó arc. De a közeli rokonok, ismerősök szerint elmebeteg lett.
Sajnos én nagyon is kinézném belőle, hogy megtenné a gyereklopást.
Nem félek attól, hogy engem bántana, azonnal rohannék a rendőrségre látletetet vetetni és feljelenteni őt.
Smartguy: Bocs, de takarodjál már a hülyeségeddel. Fiatal vagy és szerencsés. 26 évesen én se azt mondtam volna, mint most 35 évesen.
Csernust felhozni meg mostanság mégsem ideális, kiderült, hogy olyan mint elég sok gyk-s, hogy otthon mégsem elég okos :))
Bírom itt GYK-n, hogy egy-egy kínos kérdésnél mindig kialakul az, hogy az egész egy zárt körű klubra hasonlít. Akik meg akarják magyarázni maguknak, hogy miért nem ők a hibásak, azok szépen lepontoznak minden velük ellentétes választ.
Észre lehetne venni, hogy NEM JÓ AHOGY CSINÁLJÁTOK! HAHÓÓ!! De igazából mindegy is. Csak a dolog logikáját nem értem: mi értelme van megkérdezni valamit, ha te már előre eldöntötted, hogy mi lesz a válasz rá???
"Fiatal vagy és szerencsés"
Nem szerencse dolga! Rajtam kívül még van pár millió szerencsés ember akkor. Ti miért nem vagytok szerencsések? Megátkoztak? Ugyan már...
és mi segíteni is próbáltunk! Vagy szerinted utolsó ezzel a beszólásoddal te segítségére voltál a kérdezőnek?
szerintem jó hogy hosszabb beszélgetés alakult ki érvek ellenérvek formájában, mert egyrészt az építőbb, mint ha azt mondtuk volna, hogy tarts szeretőt, másrészt több megvilágításba került a dolog, legalábbis a kérdésből nem feltétlenül az jön le, mint ami a kérdező többi válaszából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!