Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?
Kedves Kérdező!
Úgy tűnik, hogy te valahonnan menekülni szeretnél. Az én exem az alkoholista szüleitől menekült. Kicsit idősebbek voltunk nálatok és 10 évet kibírt a kapcsolatunk, de mégis a válás mellett döntöttem.
Csak akkor menj bele egy házasságba, ha egyedül is boldognak érzed magad. Persze egy jó kapcsolatban még boldogabb lehetsz.
Mondom mindezt úgy, hogy nemrég megtaláltam az igazit és újra meg szeretnék házasodni, de van mögöttem némi élettapasztalat.
Hiszek benne, hogy létezik. De arra nem fogadnék, hogy 10 év múlva is együtt lesztek.
ma 01:21!
Cica te tényleg álomvilágban élsz. Nem azzal van a gond, hogy nem a szakítást várja. Hiszen mindenki úgy indul neki egy kapcsolatnak, hogy mi örökre együtt maradunk. De ezt csak a szívünkkel mondjuk. Az eszünkkel tudjuk, hogy nem így lesz.
Én a kérdező személyében egy végtelenül naiv lányt látok. Akinek eddig szar élete volt és most rátalált egy kis boldogság. Azt hiszi, hogy megtalálta az igazit, pedig ez csak egy illúzió, amit szépen elhitetett magával...
22F
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:43
nem viccelek. egyik rokonom a régi rendszerben pártvonalon futott, ők tartoztak akkor egy körbe Gyurikáékkal. és ő mondta.
Remélem létezik nagyon romantikus lélek vagyok.
Remélem egyszer én is megtapsztalop az összinte igaz szerelmet mint a filmekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!