Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?
lehet az a realitás ami van, van ilyen bár szerintem elég naív vagy még 17 évesen
magasról lehet nagyot esni, főleg ha még meg se vagy kérgesedve....
Lehet, hogy létezik az igaz szerelem. 17 évesen még én is ábrándoztam róla.
Meg az igazságosságról, az emberi jóságról, abban, hogy a barát sosem szúr hátba, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek, hogy a tanár a teljesítményemet és nem a pofámat osztályozza, hogy a politikusok még korrektek is lehetnek, hogy az orvosok a hippokratészi eskü és nem a pénz miatt gyógyítanak, hogyha átadom az öreg néninek a helyet, az kedvesen rám mosolyog és megköszöni, nem flegmán le büdösbunkóz és ilyesmikről...
Aztán felnőttem.
Vannak szép dolgok az életben. De kár naivnak lenni.
20L
tehát 16 éves vagy most látom 17 évemhez közeledve, zsúrpubi nyálas gyerek lehetsz aki azt hiszi csak az irodalomból, meg a szerelmes versekből áll az élet
aztán felnőssz és kinövöd ezt a nyálas baromságot amit ott fönt össze hordtál, ha nem az a te bajod
Sajnálom,hogy manapság ebben nem hisz senki! Lehet rossz korba születtem bele..
Remélem aki itt írt kommentet talál magának valakit egyszer akivel ugyanígy érez ahogy én!
Egy-két hozzászólás negatív-e vagy csak a jó szándék bújik meg mögötte,hogy szálljak le a realitás talajára, eldönteni nem tudom! Az álláspontomat megdönteni nem lehet! Aki ugyanígy érzett ahogy én most és csalódott, reményt küldenék számára,hogy nincs veszve semmi!Várnak még csodák! :) 17 éves fejemmel nem vagyok naív se kislány! Pontosan tudom mit akarok véghez vinni és kivel!
ma 00:06!
Itt csak mindenki jót akar neked. És igenis naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a mostani pároddal éled le az életedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!