Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tündérmese vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?

Figyelt kérdés
17 évemhez közeledve megtaláltam a páromat egy életre, Ő most 20 éves és a komoly kapcsolat híve. Eljegyzés, házasság,gyerek,közös élet! Egyszerűen tudjuk,hogy egymásnak lettünk teremtve! Leszögezném, nincs rózsaszín felhő, se semmi hasonló, csak mély szerelem! Mindketten régimódian lettünk nevelve! Egymással veszítettük el a szüzességünk és ez egy életre szól! Csak velem esett meg ez? Vagy más is ilyen szerencsés? Olyanok hozzászólását várom aki hasonló cipőben jár vagy reményt keres egy ilyen pár megtalálásához!
2011. okt. 25. 23:31
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Hol a hitem? Nem is volt, de ha lett volna mostanra már biztos nem lenne meg, mert nyitott szemmel látom a világot és láttam már elég olyan kapcsolatot szétmenni mint a tiéd, pl.: a bátyám csak 4 hónapig sírt a vállamon, és ilyen rohamai voltak(mosolyog röhög vmin majd sír...) A lényeg hogy van olyan kapcsolat amit te szeretnél nyugodtan élvezd, éld bele magad, de ne ugorj le 1 hídról, ha tévedtél, mert az hogy beüt vmi galiba annak reális esélye van!
2011. okt. 25. 23:54
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját magam hűségében vagyok csak biztos, a másikért sajnos nem felelhetek, veszett fejsze nyele:( Bizalom nélkül nincs sírig tartó szerelem. Meg úgy általában semmilyen sem.
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

lehet az a realitás ami van, van ilyen bár szerintem elég naív vagy még 17 évesen

magasról lehet nagyot esni, főleg ha még meg se vagy kérgesedve....

14/58 anonim ***** válasza:
76%
Mai világban az idealistáknak semmi esélyük nincs, ezért vagyok inkább realista. Régen én is hittem az ilyen dolgokban kedves kérdező, de csak szenvedtem éveken keresztül. Azóta realista vagyok, és megértettem h tökéletes párkapcsolat, tökéletes pár nincs. Egyszer minden véget ér.
2011. okt. 25. 23:56
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy létezik az igaz szerelem. 17 évesen még én is ábrándoztam róla.

Meg az igazságosságról, az emberi jóságról, abban, hogy a barát sosem szúr hátba, hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek, hogy a tanár a teljesítményemet és nem a pofámat osztályozza, hogy a politikusok még korrektek is lehetnek, hogy az orvosok a hippokratészi eskü és nem a pénz miatt gyógyítanak, hogyha átadom az öreg néninek a helyet, az kedvesen rám mosolyog és megköszöni, nem flegmán le büdösbunkóz és ilyesmikről...

Aztán felnőttem.

Vannak szép dolgok az életben. De kár naivnak lenni.

20L

2011. okt. 25. 23:59
 16/58 anonim ***** válasza:
82%

tehát 16 éves vagy most látom 17 évemhez közeledve, zsúrpubi nyálas gyerek lehetsz aki azt hiszi csak az irodalomból, meg a szerelmes versekből áll az élet

aztán felnőssz és kinövöd ezt a nyálas baromságot amit ott fönt össze hordtál, ha nem az a te bajod

2011. okt. 25. 23:59
 17/58 anonim ***** válasza:
67%
A hitem sajnos rég eltűnt a föld mélyében.
2011. okt. 26. 00:00
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
23:59: fúúú nagyon a szívemből szóltál.
2011. okt. 26. 00:02
 19/58 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy manapság ebben nem hisz senki! Lehet rossz korba születtem bele..

Remélem aki itt írt kommentet talál magának valakit egyszer akivel ugyanígy érez ahogy én!

Egy-két hozzászólás negatív-e vagy csak a jó szándék bújik meg mögötte,hogy szálljak le a realitás talajára, eldönteni nem tudom! Az álláspontomat megdönteni nem lehet! Aki ugyanígy érzett ahogy én most és csalódott, reményt küldenék számára,hogy nincs veszve semmi!Várnak még csodák! :) 17 éves fejemmel nem vagyok naív se kislány! Pontosan tudom mit akarok véghez vinni és kivel!

2011. okt. 26. 00:06
 20/58 anonim ***** válasza:
90%

ma 00:06!

Itt csak mindenki jót akar neked. És igenis naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a mostani pároddal éled le az életedet...

2011. okt. 26. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!