Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?
Attól függ mire gondolsz, kérdező. Maga a szerelem egy tudományosan "bizonyított" kémiai folyamat az agyban. Drog. Gusztustalan dolgokat is művelhet az emberrel; hányan megalázzák magukat csak azért, mert ez a rózsaszín, cukormázas vírus randalírozik agyuk sejtjeiben...
Ez a dolog egy idővel elmúlik, de egy párkapcsolat nem csak ezen alapul. Ez csak egy kis tűz, hogy izgibb legyen, de ami valóban fontos, az a megértés, összhang, vonzalom, bizalom és egyszerűen az emberi szeretet. Ha ezek megvannak, akkor igen is élhettek életen át tartó, boldog párkapcsolatban, akkor is, ha már ez a "tűz" kialudt.
00:32
Lol azért vagyok hülye, mert hoztam egy pozitív példát :)
Én kérek elnézést h arra biztatom maradjon ilyen, mint h olyan legyen mint a körülötte lévő cicalányok, akik minden este mással dugnak :)
De ha neked fáj más boldogsága hát...nem baj kívánom h te is megtaláld.
De őszintén emberek hát inkább örülnétek h van még ilyen felfogású lány nálunk :D Hát nem panaszkodunk rengeteget h itt milyen kérdések vannak? Minden nap jönnek ide az így meg úgy vagyok terhes kérdések. Jön egy lány aki nem azt kérdezte h korához képest hozzá illik e egy srác, annyit kérdezett h van e itt olyan aki szintén megtalálta a párját. Nem kell ezért leszidni. Elég rossz van az én hátam mögött is de ettől még nem kell mindenkire ráerőszakolni h ,,neked is rossz lesz" :)
22N
"Lol azért vagyok hülye, mert hoztam egy pozitív példát :)" - Nem, hanem azért mert idealista vagy és túl optimista. Álomvilágban élsz, és erre még őt is biztatod. Amikor pedig majd szétmennek a sráccal (ami idő kérdése), sokkal jobban fog neki fájni. Tudod, magasabbról, nagyobbat lehet esni.
"Én kérek elnézést h arra biztatom maradjon ilyen, mint h olyan legyen mint a körülötte lévő cicalányok, akik minden este mással dugnak :)" - Erről szó szem volt, nem biztatja senki erre. Már megint hülyeségeket írsz.
"De ha neked fáj más boldogsága hát...nem baj kívánom h te is megtaláld. " - Egyáltalán nem fáj, csak nem bírom a hülye hippiket.
Bármilyen hihetetlen az ő élete nem a ti tapasztalataitokon fog múlni.
Az lesz, amit ő alkot a tapasztalataiból. És az rajta múlik. Nem azon h az ,,átlag" hogy b*szta el.
Lehet h van ilyen sírig tartó szerlemtka mint a fehér holló! Szerintem akkor fordul elő, ha két nagyon összeillő ember találkozik, fontos h mindig meglegyen a kapcsolat dinamizmusa h sose laposodjon el. Mint pl Korda Gyuri meg Klárika! Jó, tudom h félre léptek, te jó társai egymásnak, az a kapcsolat nem laposodott el, na annyi pénzzel nem is csodálom! Ennek a kapcsolatnak ott a veszélye ha esetleg beunalmasodna akkor jön egy vágy vmi újra, és jön egy harmadik. Vagy ha elkényelmesedtek a házasságban és akkor a valóságban a társatok vagy te nem nyújtod azt amit régen, figyelem, tisztelet házimunka! Na olyankor bejön az egók hatalmi harca!
Szerintem ez a kettő lehet, aki tud még más okot írja meg!
Max külső okok, család, távolság, alkoholizmus, betegség, szegénység... ezek még benne vannak a pakliban.
Amúgy meg minek parázni, élvezzétek, meg amenyire lehet működtessétek a kapcsolatot, tegyetek érte, figyeljetek a másikra, h mi okozna neki örömöt!
100 év múlva gyere vissza, meséld el mi lett:)
00:59
Ennyi erővel ne jöjjön össze senkivel, mert ha nem működik akkor fájni fog. Kapcsolatok nem csak 20 éves kor alatt érnek véget. Ha nem működik nem működik, mindenki átélt már csalódást. Ha pedig úgy dönt h megpróbálja akkor miért kéne lebeszélni?
Az pedig h optimista vagyok, nem hiszem h kevesebbé tesz. Sajnálom ha a te szemedben igen, de ettől még nem fogom az érme egyik oldalát nézni.
22N
"Ennyi erővel ne jöjjön össze senkivel, mert ha nem működik akkor fájni fog." - Nem akar összejönni senkivel, mert úgy érzi megtalálta az igazit. Én csak ettől az egy nagy koppanástól akarom megkímélni. Arról szó sem volt h másokkal összejön.
"Kapcsolatok nem csak 20 éves kor alatt érnek véget. Ha nem működik nem működik, mindenki átélt már csalódást." - Igen, ez így van, egyetértünk.
"Ha pedig úgy dönt h megpróbálja akkor miért kéne lebeszélni?" - Megint hülyeséget beszélsz. Nem lebeszéljük róla, csak felhívtuk rá a figyelmét h amiben hisz, arra nagyon kicsi az esély. Már-már lehetetlen. Senki se mondta egy szóval sem h hagyja ott a srácot. Élvezze amíg tart.
"Az pedig h optimista vagyok, nem hiszem h kevesebbé tesz. Sajnálom ha a te szemedben igen, de ettől még nem fogom az érme egyik oldalát nézni." - Az optimisták hülyék, a pesszimisták meg vesztesek, ez a véleményem. A,úgy most is pontosan az érme egyik oldalát nézed, csak Te a másikat.
01:11
Ha jól emlékszem nem írtam h egész életükben rózsaszín felhő lesz körülöttük, és 20 év múlva minden ugyan olyan lesz. De értsd meg azt, h rajtuk fog múlni milyen lesz a kapcsolatuk. És ugyan úgy ahogy arra is van esély h nem fog működni arra is van h működni fog. Én arra biztatom h tegyen azért h működjön. Te arra, hogy legyen óvatos. Nincs ezzel baj. De felesleges ezért támadni egymást.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!