Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tündérmese vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?

Figyelt kérdés
17 évemhez közeledve megtaláltam a páromat egy életre, Ő most 20 éves és a komoly kapcsolat híve. Eljegyzés, házasság,gyerek,közös élet! Egyszerűen tudjuk,hogy egymásnak lettünk teremtve! Leszögezném, nincs rózsaszín felhő, se semmi hasonló, csak mély szerelem! Mindketten régimódian lettünk nevelve! Egymással veszítettük el a szüzességünk és ez egy életre szól! Csak velem esett meg ez? Vagy más is ilyen szerencsés? Olyanok hozzászólását várom aki hasonló cipőben jár vagy reményt keres egy ilyen pár megtalálásához!
2011. okt. 25. 23:31
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
23.59 :') pontosan.
2011. okt. 26. 00:09
 22/58 anonim ***** válasza:
31%

Aztán egy szép napon felébredtek és rájöttök, hogy bár igazatok van a világ nem egy szép, jó, korrekt hely, de nem gondoljátok, hogy azért ha ebben hisz(jelenleg), és élvezi, akkor miért kell lerombolni szegény álomvilágát ?

De nem nektek el kell mondanotok hogy igen nem szól örökre, és szar lesz meg egyebek, ahelyett hogy válaszoltatok volna vmi szánalmas hazugságot, legalább jól aludni, a végén meg arról álmodik, hogy vajon mikor csalja meg a hercege...

Komolyan elgondolkozhatna néhány ember azon hogy a helyes, és az igaz az nem ugyanaz !

2011. okt. 26. 00:09
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:09!

Így van. A rákos beteget is csak nyugtatgassuk, hogy Béla bácsi, holnap csoda történik magával...

2011. okt. 26. 00:12
 24/58 anonim ***** válasza:
0%

00:009!

Csak egy bigott keresztény vagy? Azok szoktak így beszélni.

2011. okt. 26. 00:14
 25/58 anonim ***** válasza:
75%

Ne azokra hallgass akik nem hisznek ebben. Ahhoz h ezt valóra váltsd CSAK rád van szükség. Te és a párod döntitek el meddig akartok egymás mellett lenni, lehet 20 év múlva már nem lesz ugyanaz de lehet h halálos ágyig megmarad ez a kapcsolatod.

Amiért nem látnak benne sokan realitást, az azért van, mert legtöbb korodbeli össze vissza szexel. De ha ugyan olyan az életszemléletetek nem látom okát h miért ne működne.

Ha pedig ilyen fiatalon sikerül megtalálni egy hozzád hasonló fiút akkor le a kalappal.

Csak h válaszoljak is a konkrét kérdésre: nagynénémék több mint 40 éve vannak együtt. 18 évesek voltak mikor összeházasodtak, 2 évre rá jött az első gyerek. Mindketten dolgos rendes emberek és hihetetlen de tényleg gyönyörű életük van, és nem azért, mert vallásosak v ilyesmi. Megteremtették maguknak a boldogságot. Nekik sikerült. Biztos h másnak is.

22N

2011. okt. 26. 00:16
 26/58 A kérdező kommentje:

Tudjátok, az én életembe már csak ez az egy kapaszkodó van, semmi más! Akármennyien írtátok,hogy elmúlik, megváltozik, álomvilág..

Nem tudom elhinni, amikor a csalódás már mindennapos kell,hogy legyen valami ami örök! Hisz mi ez a szó már? Elcsépelt,nyálas duma az ifjú és friss szerelmeseknek. Nem vagyok hülye, csak mint hangsúlyoztam más az álláspontom. Nézzétek meg a nagyszülőket, rengetegen együtt élnek amióta összeházasodtak.. Vagy csak szennylapok társkeresőjéből kiemelve találtak egymásra,hogy utolsó éveiket ne a magány karmai közt tengessék? Szerintem akkor még örökre szólt, és létezik manapság is ilyen!

2011. okt. 26. 00:17
 27/58 napietus ***** válasza:

ne negatívként értékeld, amit én meg többen is írtunk! én hiszek abban, hogy az Isten mindent jól csinál. 17 éves koromban én is hittem azt, hogy az akkori pasimmal élem le az életem, még azon is gondolkodtam, milyen módon veszem majd fel a nevét. aztán dobtam. ez szomorú? nem, dehogy az! örülök neki, nagyon jó, hogy így történt, hiszen követve az életútját tudom, hogy mellette nem lettem volna boldog, míg a férjemmel az vagyok.

ezt értsd meg, az élet nem fekete és fehér, és amit ma így látsz, holnap úgy látod, és az is lehet, hogy mindkét kép hamis. az a lényeg, hogy boldog életed legyen, az, hogy kivel az mellékes. az alakul :)

2011. okt. 26. 00:20
 28/58 anonim ***** válasza:
0%

Sok hozzászólás negatív, a negatív élettapasztalatok megváltoztatják az embereket.

Én nagyon örülök, hogy úgy érzed megtaláltad az igazit.

Azonban a hit baromi kevés. A hit (vagy akár a vallás) nem ad semmi mást, csak megfoghatatlan, érzelmi megnyugvást azoknak akiknek szüksége van rá.

Ne hidd, hogy Ő az igazi hanem éld át. :) Gyakorlatban ugyan az a kettő, csak ne a hit vezéreljen, mert bizony komoly pofára esés lesz a következménye.

Én nem igazán hiszek az igaz szerelemben. Az igaz szerelem alapköve a maximálisan harmónikus kapcsolat, ami hihetetlen összhangot követel. Ilyet kifogni olyan mint az ötöslottót megnyerni.

Természetesen létezik örökre szóló párkapcsolat. Nővérem is élete első pasijával él, 33 éves, most várják a 2. babát. Szép házikóban élnek, megvan mindenük és boldogak.

De mindennek ára van. A kapcsolat alapja a kompromisszum-készség és nem az isteni csoda...

Az igaz szerelem max egy szép fellángolás :)

21F

2011. okt. 26. 00:21
 29/58 A kérdező kommentje:

22N!

A te példádból is láthatják, létezik ilyesmi!

Köszönöm a hozzászólásod, így most legalább valami jól esett! A nagynénédéknek még sok-sok hosszú év boldogságot kívánok!

2011. okt. 26. 00:21
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:17!

Majd amikor véget ér ez az álomvilág, amiben most élsz, akkor megvilágosodsz. Sőt nem adok 2évet se a kapcsolatotoknak. Előbb-utóbb a barátod más punci után fog vágyni, majd meglátod. Ez nem akarat kérdése. Csak idő kérdése és olyan erős lesz a vágy bennetek, hogy vajon milyen lehet mással...

2011. okt. 26. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!