Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy együtt a pároddal? =) És szerinted létezik ilyen tündérmese?
1. Mennyi ideje vagy együtt a pároddal?
2. Szerinted létezhet olyan, hogy valaki elsőre, 5.-6.-7.-ben megtalálja az igazit?
17/L
1. Kb. egy hónapja..
2. Létezhet de kb 1-2% az esélye.. talán még annyi sem.
nincs párom. ettől függetlenül sztem
létezhet ilyen "tündérmese", csak manapság nem olyan kitartóak, és türelmesek az emberek, mint régen.
dédmamámék idejében volt olyan lány, aki 14 évesen férjhez ment, szerették egymást, és halálig együtt voltak - de akkor még nem váltak el az emberek (csak nagyon ritkán). veszekedtek, kibékültek, az élet ment tovább.
nem azt mondom, hogy rossz minden esetben a válás, de v.mit tanulhatnánk a "régiektől".
20/L
A dédmamádék idejében a férfit uramnak szólították, magázták egymást és gyakran külön asztalnál ebédeltek. Én erre a világra nem vágyom.
24/F
1.4 hónapja
2. bármi megtörténhet...
1.Több, mint 2 éve
2.Létezhet, persze.
1. Több, mint fél éve (8 hónap).
2. Nem tudom. Előfordulhat, de szerintem elég ritka az ilyen. Biztos vannak kivételek, de a többségre szerintem nem jellemző.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!