Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy pár szakít, mert az egyik csalódást okozott a másiknak, de ez az egyik később mindent megtesz, hogy újra együtt legyenek, összejönnek, és boldogok lesznek?
Létezhet. :)
Hidd el, hogy csak rajtatok múlik.
Amúgy kiszeretett belőled a csalódás miatt, és azért szakított?
2.-al értek egyet
Ehhez két ember kell.
Nem tudom, hogy kiszeretett-e. Annyit mondott, hogy talán még összejöhetünk, és néha úgy érzi szeret, néha utál.
Én nagyon igyekszem a hibámat jóvá tenni, mondta ő is, hogy látja, hogy változtam. Ő az életem értelme, próbálok hinni a kérdésem igazában, de egyre nehezebben megy. Megnehezíti a dolgom a távolság :(
Aminek vége, annak vége. Nálam soha nincs második dobás, ha megbántott, akkor meg főleg, akár fejre is állhat a másik fél.
Bizalom nélkül nincs kapcsolat, ha elhagynak, ott vége a bizalomnak, és már csak szenvedés lenne az egész. Ha meg én hagyom el a másikat, akkor azt okkal teszem, és soha nem táncolok vissza.
Jobban jársz te is, ha előre tekintesz és nem hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!