Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tündérmese vagy tényleg létezik? Hisztek az igaz szerelembe?
0:09 es vagyok!
Ateista, és realista.
Nem tudom miért hasonlítjátok a szerelmet ami 1 biológiai folyamat a vallásossághoz! A hit mint szót sem kell, olyan beszűkülten kötni a valláshoz, ha átmegyek egy zebrán hiszem hogy nem ütnek el, azért van felfestve az a kib@szott vonal, de ha valaki jön mint állat akkor mégsem indulok el...
Én csak arra céloztam, hogy: "Boldogok a lelki szegények" mondást idézve, ő így gondolja nem fair megpróbálni jobb belátásra téríteni csupán azért mert másoknak más tapasztalata van!
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:23
Akkor visszavonom, és boccs h lekeresztényeztelek. Én is ateista és realista vagyok, de nem igazán értettem meg a mondanivalódat. Azt hittem valami hülye optimista/idealista keresztény eszmerendszert képviselsz.
"A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:31"
Maximálisan egyetértek, de magyarázd ezt meg egy 17 éves lánynak, meg a 22 éves hülye optimista/idealista barátnőjének...
Én nem vagyok jövőbe látó, se hasonló.
Egyszerűen csak abban hiszek van sírig tartó szerelem. Nincs köze a valláshoz számomra.
Vajon mindig csak rossz jöhet? Hol lehet a boldogság? Én ebben a "hitben" találtam meg. Sosem engedtem magamhoz közel embereket és rokonaim sincsenek.. Tudjátok amikor itt állok a gyerek és felnőtt világ peremén, rájövök, hogy az emberek sokat csalódnak és ez teszi őket keserűvé. Nem voltam soha rosszindulatú, ezért a sértőbb kommentelőknek is mindent köszönök, mert végülis az Ő világnézetüket is megismerhettem és tanulhattam volna belőle.. Vagy ötletként vehetem,hogy pszihológiai szakon tanulhatok tovább,hogy az ilyen mértékben csalódott embereken segíthessek. Köszönöm mindenkinek+
Gandhi reinkarnációja ha az öregekből indulsz ki azt is nézd meg milyen arányú a válás az idős emberek körében is. Nagyon nagyon sok idős elvált ember van.
DE legyen igazad, ez is valami ahogy így gondolkodsz, bár normálisnak nem mondanám, mert a normális az az átlag és te úgy látszik nem vagy az.
Ne legyen igaza a negatív kommenteknek, de a tapasztalat beszél belőlük hidd el, nehezen hiszem, hogy a barátnőd is pont ugyanolyan mint te.... lehetelen az elsőnél megmaradni 95%, hogy bukta lesz ha nem akkor majd röhögj a pofámba 80 évesen.
napietus.blog.hu
Igen, van ez így! Remélem a férjeddel boldog leszel amíg boldog tudsz lenni!:)
Tudom,hogy változik minden, egyik percben volt családom a másikban már nem. Tudom. De tudjátok ez az egy esélyem van arra,hogy boldog életet élhessek, mert végre van valaki aki mellett nem kell szégyenkeznem! Én próbálok hinni benne! Ha nem jön össze és lehet holnap elhagy valamilyen okból kifolyólag, akkor megírom ide. De amíg itt van mellettem és szeret addig jogom van hinni abban,hogy velem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!