Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a mai világban ilyen? Vagy ez csak tündérmese?
Tehát,van köztetek olyan,aki 14-15 évesen ismerte meg a szerelmét,és most,sok év múlva ugyanezzel a személlyel boldog házasságban él?
Mondhattok példákat ismerőseitek köréből is.Érdekel a téma,mert szerintem manapság ez nagyon ritka dolog,s egyben egy óriási kincs is.
Kort légyszíves írjatok!
L/18
Ritka, lehet. De szerintem ez nem a "mai világtól" függ, hanem az emberektől.
Hiszek az igazi-ban és ha valaki az igazit fiatalon találja meg, akkor kitart nekik, de mondom, ez mindkettőjüktől függ.
Én 8 hónappal ezelőtt találtam meg. :)
L19
igen!:)
a tesóm 16 volt a bnője pedig 13 és már 6 éve 1ütt vannak és ha minden jól megy jövőre összeházasodnak:)
Én így 14 hónap után már simán bevállalnám az esküvőt...:) Nagyon szeretem.
Ismerek egy ilyen párt.
14-16 évesek voltak mikor összejöttek. Most pedig 25-28 évesek,és 1 éve házasok is.:)
Tesóm 19 volt, mikor összejött a 16-17 éves barátnőjével... :) Álompár voltak, tökéletesen összeillettek... A lány 21 lehetett mikor összeházasodtak.
5 éve váltak el.
Kolléganőm 18 éves korától ugyanazzal a partnerrel van. Gyerek, házasság stb.
Haverom szülei meg 15 éves koruk óta.
Két párt ismerek, 15, 16 évesek voltak a lányok, a barátjuk 20 körül. 8-9éve együtt vannak és még mindig boldogok.
Mérhetetlen szomorúsággal tölt el, hogy nekem miért nem sikerült ilyen fiatalon :(, meg az is, hogy még senkim nem volt.
18/L egy hónap múlva 19 :(
24/Lány A környezetemben, akik fiatalon találtak egymásra és hosszú járás után összeházasodtak, 90%-ban válás lett a vége.....
Én már 5 éve vagyok a barátommal, viszont 14 éves koromtól kezdeve végigkísérte a párom az életemet, szinte minden évben összejöttünk majd szakítottunk..... végülis most együtt vagyunk és nagyon szeretem! Remélem ez egy életre szól nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!