Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek először (! ) 20 felett lesz barátja? Vagy már sosem lesz?
hogyne lehetne simán lehet sose add fel a reményt
ha van kedved ismerkedni írj 1 privátot 21/F
Nekem 23évesen lett először barátnőm.
Egyik ismerősömnek is 22évesen lett első pasija.
Lehet barátod, még 50 is xDD
Bár én inkább egyet kívánok neked:)
Én is 20 elmúltam már, mikor megismerkedtem a barátommal. Addig sokat keseregtem emiatt, de olyan ajándékot kaptam vele az élettől, ami mindent ellensúlyoz. :)
Ne aggódj, neked is eljön majd az időd! A tapasztalat azt mondatja (és velem is így volt) hogy a legváratlanabb pillanatban! Tehát éld az életedet, szórakozz a barátaiddal és ne görcsöljél ezen!
"Ne aggódj, neked is eljön majd az időd! A tapasztalat azt mondatja (és velem is így volt) hogy a legváratlanabb pillanatban! Tehát éld az életedet, szórakozz a barátaiddal és ne görcsöljél ezen!"
Szánalmasan rossz közhely duma. Kedves előző, ha emlékeznél rá, hogy milyen nagyon tud fájni a magány, akkor nem írkálnál ekkora, marhaságokat.
persze hogy létezik!!! :) már miért ne létezne? : )
igaza van annak aki azt írta hogy járj bulikba, szórakozz, magyarul éld az életed:) úgyis találsz majd valakit meglátod;) és ne erőltessél semmit. majd eljön;)
mi lehet a gond mit gondolsz?
külsőddel? belsőddel?
vagy szimplán válogatós vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!