Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek először (! ) 20 felett lesz barátja? Vagy már sosem lesz?
Talán ezért is érzem magam boldog embernek, mert amikor lelkifájdalom ér, akkor is van vígaszom, hogy legalább van okom, hogy fájjon, szomorú legyek, szenvedjek, de én legyőzőm ezket, ennek ellenére sem önsajnáltatom magam.
Meg ugye tanulni lehet mindenből.
A fizikai fájdalomat azért nem szeretem, mert az is szorongást okoz egy kissé. Egyrészt nem jó érzés, de ami rohadtul zavar, ha megsérülök, hogy heges leszek vagy amutálni kell valamim, maradandó sérülésem lesz:S Ezt nem akarom:SS Rá gondolni is rossz. Természetesen ha egy embernek hiányzik valamilyen része, vagy sérült, én attól még ugyanúgy szeretni tudom őt...Na de ez az, ami nem kívánok magamnak egyáltalán. Természetesen az elveim, titkaim nem adnám fel akkkor, ha valaki amputálással fenyegetne. De magamnak soha nem tenném. Soha. Másnak sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!