Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 16 éves koráig egy barátja sem volt, annak már nem is lesz soha az életben?
Szerintem nincs minden veszve. Miért ne lehetne?
És eddig miért nem volt?
Én sem vagyok olyan aki mindenkivel tud beszélgetni, vagy mindenkivel megtalálja a közös témákat, de azért akadnak haverok,barátok. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell mindenkivel összehaverkodnod. Akivel viszont sikerül, az úgy fogad el téged ahogy vagy.
És biztos vagyok benne, hogy akkor eddig nem volt olyan akivel nagyon jól meglettél volna. Nekem is csak pár ember van úgy akivel eltudok beszélgetni.
És még csak 16 éves vagy.
én meg 18.
Szia!
Persze, hogy lehet még:)) Egyszerűen csak nem olyan társaságba keveredtél eddig ahol megtalálhattad volna az igaz barátaidat. Talán majd egyetemen/fősulin esetleg valamilyen szakkörön ahova hasonló érdeklődésű emberek járnak mint te.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!