Vajon valaha az életben ellehet azt fogadni! , ha valakinek kis cicije van vagy lapos? Őszintén
De egy kicsit részletesebben ha igen , miért? ha pedig nem, miért?
és kort és nemet is kérek mellé köszönöm
Trágár kommenteket inkább mellőzzük :) köszi
Miért ne lehetne? Vannak férfiak, akik kifejezetten a kis mellű nőket szeretik...
Én nekem is az tetszik, ha a cici pont a kezembe passzol :)
Ez ugyanolyan sztereotípia, mint az, hogy a nők csak az izmos, gazdag pasikat szeretik... Én se nem izmos, se nem gazdag nem vagyok, és mégis boldogok vagyunk :)
Az, hogy megtetszel valakinek, nem mellméter függő. Maximum önbizalom kérdése, mert bemeséli magának a csaj, hogy ő nem szép, és úgy is áll a világhoz. Egy kis mellű csaj is lehet álomszép, és egy nagymellű nő is lehet bűnronda. Nem ez a lényeg :)
Én ezzel csak azt akarom mondani, hogy valóban ha ismerkedésre kerül a sor akkor inkább a szemembe néz meg nagyobb valószínűséggel engem fog szeretni és nem a testemért.
Bár én vékony vagyok, de nem hiszem, hogy a férfiak ezt nagyon szeretnék. Van fenekem, csak mellem nincsen.
Én úgy gondolom kis cici kis önbizalom, nagy cici nagy önbizalom. És bizony sajnos elég nehéz elfogadni a mai világban a kisebb melleket, mikor mindenhonnan a nagy melleket mutatják.
Sajnos azt is tapasztaltam már, hogy volt aki emiatt nem akart velem összejönni..
Nekem sincs sok (80/A), de hát mit lehet tenni, bár ha valaki felajánlaná hogy tesz bele csak egy pici implantátumot akkor kapva kapnék az alkalmon (nem a pasik, magam miatt), mert azért lássuk be bikiniben kell egy kis dekoltázs. Volt idő megszoknom, de neked még nőhet:-)
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!