Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon valaha az életben...

Vajon valaha az életben ellehet azt fogadni! , ha valakinek kis cicije van vagy lapos? Őszintén

Figyelt kérdés
18l
2011. jan. 22. 13:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
soha!
2011. jan. 22. 13:33
 2/25 A kérdező kommentje:

De egy kicsit részletesebben ha igen , miért? ha pedig nem, miért?

és kort és nemet is kérek mellé köszönöm

Trágár kommenteket inkább mellőzzük :) köszi

2011. jan. 22. 13:35
 3/25 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Vannak férfiak, akik kifejezetten a kis mellű nőket szeretik...

Én nekem is az tetszik, ha a cici pont a kezembe passzol :)

Ez ugyanolyan sztereotípia, mint az, hogy a nők csak az izmos, gazdag pasikat szeretik... Én se nem izmos, se nem gazdag nem vagyok, és mégis boldogok vagyunk :)

Az, hogy megtetszel valakinek, nem mellméter függő. Maximum önbizalom kérdése, mert bemeséli magának a csaj, hogy ő nem szép, és úgy is áll a világhoz. Egy kis mellű csaj is lehet álomszép, és egy nagymellű nő is lehet bűnronda. Nem ez a lényeg :)

2011. jan. 22. 13:39
 4/25 anonim ***** válasza:
68%
A világ topmodelljeinek, nézzél meg egy Chanel slideshowt nincs semmi melle. És mégis ők a világ istennői.
2011. jan. 22. 13:41
 5/25 anonim ***** válasza:
Én a kis mellű csajokat bírom, a nagy egyáltalán nem jön be! Amúgy annyira ne irigyeld őket, láttam már pár 22-23 évest akiknek elkezdett megereszkedni.
2011. jan. 22. 13:48
 6/25 anonim ***** válasza:
51%
A mindennapokban igen, el lehet fogadni. Egy csomó üres fejű idióta békénhagy és általában a szemembe néznek, amikor beszélgetek az emberekkel. Az egyetlen pont, amikor utálom, az a melltartó-vásárlás, mert ehhez a mérethez nagyon nehéz olyat kapni, ami jó és főleg nagyon drága is.
2011. jan. 22. 13:49
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom,szerintem a topmodellek nem istennok....sot!!! Ha megkerdezel 10 ferfit hogy tetszenek e nekik a modellek 10-bol 8 azt mondja hogy nem. Na mindegy,nem ez a lenyeg.....Es igaz hogy egy kis mellu no is lehet szep...en is szep vagyok /nem agyok bekepzelt/ de kicsik a melleim....nyilvan ha nagyok lennenek mar valahol valami yacht-on napoznek....Bar hala istennek igy is szerencsesnek mondhatom magam,de ha valakinek szep nagy cicijei vannak sokkal elegedettebb magaval,es nagy onbizalma van.......28/no.
2011. jan. 22. 13:51
 8/25 A kérdező kommentje:

Én ezzel csak azt akarom mondani, hogy valóban ha ismerkedésre kerül a sor akkor inkább a szemembe néz meg nagyobb valószínűséggel engem fog szeretni és nem a testemért.

Bár én vékony vagyok, de nem hiszem, hogy a férfiak ezt nagyon szeretnék. Van fenekem, csak mellem nincsen.

Én úgy gondolom kis cici kis önbizalom, nagy cici nagy önbizalom. És bizony sajnos elég nehéz elfogadni a mai világban a kisebb melleket, mikor mindenhonnan a nagy melleket mutatják.

Sajnos azt is tapasztaltam már, hogy volt aki emiatt nem akart velem összejönni..

2011. jan. 22. 14:13
 9/25 anonim válasza:
nekem nagy a mellem,van seggem is..mégse tetszek senkinek...szval nem ettől függ ..
2011. jan. 22. 14:32
 10/25 anonim ***** válasza:
74%

Nekem sincs sok (80/A), de hát mit lehet tenni, bár ha valaki felajánlaná hogy tesz bele csak egy pici implantátumot akkor kapva kapnék az alkalmon (nem a pasik, magam miatt), mert azért lássuk be bikiniben kell egy kis dekoltázs. Volt idő megszoknom, de neked még nőhet:-)

26

2011. jan. 22. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!