Vajon valaha az életben ellehet azt fogadni! , ha valakinek kis cicije van vagy lapos? Őszintén
Nekem 80 A-B-s van jelenleg, vagyis a kicsi és a középméret közt van, de pár éve alig volt 70 A-s néha még az ennek megfelelő melltartó is nagy volt.
De mondok neked valamit! Az egyik ismerősömnek (alig 22 éves, életében nem szült-szoptatott még) nagy mellei vannak, de úgy meg vannak ereszkedve a mellei, komolyan szörnyű látvány. Akkor azt mondtam magamban, hogy ezerszer inkább legyen 65 A-s mellem mint ez!
25 N
én 19 agyok haladok a 20 fele és majdnem lapos vagyok XD az én melleimet csak bimbóknak lehetne nevezni éshát engem is zavar de nincs mit tenni,majd csak megnő 2 gyerek után..
elfogadni pedig azt saját magunknak kell...pasik pedig akik a cicidet nézik s amiatt tetszel meg nekik az hüjeség....mert nem az a fontos hanem lehet attol még szép alakod ha kicsi a melled..lehet formás feneked lábaid..stb velem sokat csufolkodtak de nem érdekel már mert én nem tehetek róla hogy nincs mellem...:D
Vannak pasik akiknek a kicsi ugyanúgy bejön mint a nagy ;)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!