Vajon valaha az életben ellehet azt fogadni! , ha valakinek kis cicije van vagy lapos? Őszintén
Bár én lány vagyok, szerintem a kicsi és formás mell sokkal szebb, mint a nagy. Nekem sem túl nagy (75B), de sokszor örülnék, ha kisebb lenne...
És tényleg pasifüggő, hogy kinek mi tetszik. Az önbizalom viszont tényleg fontos. (:
22L
XDDDD szánalmas hogy a nők hatvan százaléka arra fogja hogy ha nem tetszik senkinek hogy kicsi a melle vagy ilyen dolgok...-.-
néézetek tükörbe és ott minden el dől.ha szép arcod van lehet kis melled és lehetnek gondok a méreteiddel ....
szerintem valaki attól jó nő ha maximálisan ki használja az adottságait..persze vannak kivételek akik nincs amit ki használjanak ,de könyörgöm kis mellek?....ezen rinyálni? ha annyira zavar menny el plasztikai sebészhez és akkorát csinálnak majd hogy talicskával hordoztadod őket ...meg látjuk akkor ki fog olyan jó nőnek tartani ...
én kopóba tudnék hányni a mü mellektől...gondoljatok bele ha a pasik el kezdenének mü péniszt és mü segget csináltatni maguknak hogy tetszenek nekünk XDDD
"A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:21
Neked szerintem fogalmad sincs milyen önbizalomhiányosnak lenni, főleg ha 18 évesen semmi melled nincsen..
Engem zavartak régen a "csöcseim". Már 14 éves korom óta 75B-s és most is annyi. 87-88cm a mellbőségem, ez nem nagy és nem kicsi. Végülis már megszoktam és ezzel elégedett vagyok.
Ha a kicsi (A méret) vagy nagy C-D méret között kellene választanom, egyértelmű, hogy az A-t választanám. Hogy miért?
A pici mell előnyei:
-nem lógnak, könnyű, nem zavaró sportoláskor
-karcsúsít
-fiatalít
A nagy csöcs előnyei:
semmi:)
Hátrányai:
-állandóan melltartót kell húzni
-mozgáskor útban van
-sokkal inkább hajlamos a lógásra
-kövérít
-öregít, amolyan asszonyos tehénkét varázsol még a vékony nőkön is.
Szóval csúúúúnya a nagy mell, ennyi.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
teljes mértékben igaz :)
kedves kérdező,dehogyis nincs fogalmam arról hogy mi az az önbozalom hiány.:)
nekem is kicsik 65 B :)) ugyhogy.mondjuk 15 évesen....:D
Azért a kismellnek is vannak hátrányai, pl nem vehetünk fel kivágott felsőket pedig azokban vannak ám nagyon szép darabok. CSak hát.. :S
Az viszont igaz, hogy nem fog lógni. Meg fiatalít. 18 éves létemre sokkal fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok.
Viszont, ha lenne egy egészségesen normál méretű mellem biztosan több önbizalmam lenne.
Na jó egyezünk meg abban, mintkettő tud szép lenni és vannak előnyei meg hátrányai is.
Plasztikáztatni viszont nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!