Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Belehalok :' (
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00 vagyok.
Amúgy még annyi,hogy ha tényleg,sok fiúnak bejön a barátnőd,és te mellette úgy érzed senki vagy,akkor kicsit javítani kéne a kisugárzásodon..legyél magabiztos (nem beképzelt),mosolygós,vidám...ilyenek. :)
Nem kell amúgy megsértődni,ez csak egy vélemény,bár nem ismerlek. :) Meg,ha kicsit "fejleszteni" kéne magadon,abba sincs semmi szégyelnivaló. :)) Szerintem.
Na,de sok sikert!
L/16
Köszönöm a válaszokat!
Fúúh...már sokminden történt...nemis nagyon teccik már, rendesen semleges vagyok és pont most, amikor kiábrándultam, most szeretett belém...úgy kezdte valamelyik nap, hogy a barátnőm nem kell neki már, hanem inkább één...tudom, nagyon hülye vagyok, de sajnos nem tudom kezelni az érzéseimet :'(
akkor így járt :D
ezek szerint nem is voltál bele szerelmes,vannak ilyen fellángolások
nekem is volt ilyen hogy tetszett egy srác de pár nap múlva amikor meg ismertem közelebbről,rájöttem,milyen egy p.cs és azóta rendesen rühellem ....
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!