Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem belehalok, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem belehalok, mi a megoldás egy ilyen szitura? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Van egy férfi, teljesen beleszerettem. Tudtam hogy családja van, megmondtam neki amikor oda került a sor, hogy én szeretném hogy megtörténjen mert szeretem őt, de gondoljon a családjára, vállalja a kockázatot?! Ha nem, akkor elfogadom. Ő vállalta, többször is. Kezdett melegedni a helyzet(lebukás) Megbeszéltük hogy vége, tiszteletben tartom. Azonban ott a bibi, hogy teljesen beleszerettem, szinte a lábnyomát is imádom és nagyon hiányzik. Próbálok pasizni, jelenleg is van, de egyszerűen őt szeretem, minden rá emlékeztet, szinte belehalok a hiányába. Mindent megteszek hogy elfelejtsem, bulizom pasizom meg minden, próbálom Ő-t egy kalandnak felfogni, de egyszerűen nem tudok szabadulni tőle, minél inkább telik az idő annál rosszabb.
2010. máj. 4. 23:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam, körülbelül ott tartok, hogy minden nap, amikor senki sem lát, elsírom magam miatta.. Jobban szeretem az életemnél.
2010. máj. 5. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Azért szereted mert elérhetetlen.Legalábbis szerintem.Mennyi idősek vagytok?
2010. máj. 5. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szakításaim után,főleg,ha a másik fél szakított,utána mindig úgy sikerült túllépnem a helyzeten,hogy valamilyen szinten megutáltam az illetőt.Ez az érzés később semlegessé,teljes közönnyé változott.Ebben a helyzetben neked sincs túl sok választásod.Gondold végig.Te az életednél is jobban szereted,ő viszont nem szeretett téged annyira,hogy veled akarja leélni az életét és téged felvállalva elváljon a feleségétől!Csak bújkálni és titkolni mert téged,ez milyen szerelem szerinted? Megmondjam?Semmilyen.Ha neki ennyit ért a dolog,akkor te miért pocsékolnád az életed arra,hogy olyan után sovárogsz,aki,amint forró lett a talaj lelécelt.Sokkal,ennél is boldogabb lehetsz,ha találsz egy olyan férfit,aki csak téged akar.Ehhez viszont keresni és akarni kell,hogy megjöjjön az új szerelem!!!
2010. máj. 5. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Tiniszerelem. Majd kinövöd. De lehetőleg ne családosokkal szórakozz (ha neked is lesz családod, és megcsal a férjed, majd rájössz, miért).
2010. máj. 5. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Jézus! Mintha az én szerelmem írta volna e sorokat....
2010. máj. 10. 16:21
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Szerintem felejtsd el az illetőt,a családját úgysem hagyná ott,de ha mégis egy misét megér,hogy te is boldog lehess!

Írtad,hogy valakid van.szerintem az nem megoldás ha beleugrasz egy másik kapcsolatba....

remélem hasznos volt számodra!:)

2010. máj. 10. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy ideig még rettenetesen szar lesz. Aztán csak nagyon szar, majd csak szar, végén semmi.

MINDENKINEK jobb, ha elfelejted. Nem rombolsz szét egy családot és később a tükörbe is tudsz nézni, hogy nem tetted meg.

És ne aggódj, ha úgy érzed, ő volt az igazi.

Az "igaziság" attól is függ, hogy éppen te milyen fázisodban vagy. Szinte biztos, hogy 5-10 év múlva teljesen máshogy képzeled majd el az igazidat.

2010. máj. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!