Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon szakított velem a barátom mit tegyek? Semmi rosszat nem tettem pedig mégis ezt kaptam, belehalok a fájdalomba
dehogy halsz bele!!!ugyanmár...ez csak önsajnálat...bulizz ne ezen rágódj!!keress másikat!!
én is kihevertem 3 éves kapcsolatot...éltem tovább az életem!!mellesleg a pasi megérdemelné hogy jól szájbaverd...de ez csak az én véleményem
Miből gondoljátok, hogy csak egy 13 éves tud ilyen gerinctelen lenni, hogy telefonon szakít a másikkal ?!
Élő példa vagyok, 2 évvel ezelőtt az én exem is 6 év után telefonban szakított velem másfél óra beszélgetés legvégén ! és 28 éves volt !azt sem tudta megmondani miért akar szakítani ...
Ne hagyd el magad, és ne fordulj magadba, az ilyen pasi azt sem érdemli meg, hogy bánkódj, szenvedj miatta !!!!Próbáld meg magad vmivel lekötni, menj szórakozz, barátnők, barátok most nagyon nagy szükséged van rájuk és túl leszel rajta hidd el !!!!
Fel a fejjel és kitartás, menj ismerkedj, szerezz új barátokat , kösd le minden perced , most csak az segít és ne gondolj rá !!!
23 éves vagy? Akkor már tudhatnád, hogy belehalásról csak akkor érdemes beszélni, ha azt is közli veled, hogy "amúgy AIDS-es is".
Egyébként ez a kapcsolat vagy nem volt túlságosan komoly, vagy egy elég gerinctelen típus volt a srác. De én inkább az előbbire tippelnék.
Lépj túl ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!