Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonon szakított velem a barátom mit tegyek? Semmi rosszat nem tettem pedig mégis ezt kaptam, belehalok a fájdalomba
00:00: Azért gondoltam, hogy 13 éves környékén lehet, mert nem hittem, hogy egy 23 éves csaj ilyenkor képes halálról beszélni.
Ennyi életrevalóságnak kell lennie az emberben. Ha velem szakított volna a barátnőm, akkor valószínűleg szomorkodom/gondolkodom egy napot, aztán elmegyek bulizni. Eszembe sem jutna belehalni...
értem én, semmi gond,nem az a lényeg hány éves a srác, ember, ember , érző emberek vagyunk és nekem az a véleményem, ha egyszer szerettem vkit, bármennyire nehéz és fáj elé állok és ha nem is merek a szemébe nézni elmondom, hogy vége !
amúgy meg kérdező, most ne arra gondolj, hogy mit kaptál tőle és mit nem , mit adtál és mit nem !
ha ő már ezt kimondta, hogy vége, akkor vége !
gyászold egy kicsit és lépj túl rajta!!!
Hidd el nekem is fájt és főleg az, hogy annyit nem érdemeltem, hogy elém álljon és úgy szakítson, de túlléptem rajta, mert én igazából csak adtam, kapni nem igazán kaptam !!!
Emlékezz a jóra, a rosszból meg vond le a tanulságot!
Nyilván azért fáj ennyire, mert voltak nagyon szép pillanatok, és nagyon szeretted őt. Ezeket az emlékeket úgy őrizd meg, mint nagyon kellemes emlékek!
Viszont mindentől függetlenül az, hogy valaki ilyen illetlen módon vessen véget egy kapcsolatnak... :S
De fel a fejjel! :) Úgyis kihevered a sérelmeket, és úgyis lesz valaki, aki mellett boldog leszel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!