Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belehalok, ha nem hozhatom helyre ezt a hibát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy éreztem, hogy nem szeretem a páromat. Fokozatosan próbáltam eltávolodni tőle. (5 éves kapcsolat). Ő is rájött erre, és szakított velem. Egyszer csak kimondta, h vége. Most, h Ő nincs úgy érzem belehalok. Nem bírom elviselni, h ne legyen nekem. Megtetszett az új élet, amit az új iskolában, új emberektől láttam. De most rájöttem, hogy én ugyan az az ember vagyok. De mivel még nem volt rajta kívül más kapcsolatom kicsit össze zavarodtam. Most végre felébredtem, hogy mekkora hülye voltam. Hogyan hozzam helyre ezt a hatalmas hibát?2010. aug. 7. 02:13
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Mondd el neki, mit erzel... vagy megerti, vagy nem... ha o tul van rajta(d), akkor nincs mese, neked is keresned kell mast...
En ugyanigy voltam.
Elozo valaszolo: kedvenc nepdalom... :'(
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta tegnap, hogy nagyon szeret. :(
2010. aug. 7. 02:23
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, egyszer biztos terhes leszek Sőt, 2x is, mert 2 gyereket akarok. Nem mondtál újat, el kell keserítselek.
2010. aug. 7. 02:43
7/10 A kérdező kommentje:
Igen. 12 es ikrekkel. Na menjél aludni, késő van.
2010. aug. 7. 02:46
8/10 anonim válasza:
A férfiak nem játékszerek, bár nagyon annak tűnnek, amikor a testiség iránti vágyukkal operálnak a lányok.
Ennél már csak az a nagyobb hiba, ha az érzelmeikkel játszanak, amelyek sokkal erősebbek, mint a lányoké, bár ez meg nagyon másképpen látszik a játékos lányoknak.
A tanácsom: nagyon-nagyon vizsgáld meg magadban, hogy MIÉRT hiányzik ez a fiú neked! Ha az jön ki, hogy az ő irántad érzett szeretete hiányzik, akkor inkább engedd el, hogy találhasson egy lányt, aki viszont őt szereti. De ha te vagy ez a lány akkor szaladj utána.
9/10 A kérdező kommentje:
Utsó előtti köszi :) Hát... majd meglátjuk mit mond ma.
2010. aug. 7. 08:52
10/10 A kérdező kommentje:
Nah, kibékültünk :)
2010. aug. 7. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!