Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontott kapcsolatom hogy hozhatom helyre?
Sziasztok !most lesz 7 éve,hogy ismerem, Kezdetben úgy ismerkedtünk, hogy legyen belőle egy kapcsolat, fél év ismerkedés után összejöttünk ( általános 6. :) :) ) majd kisebb szünetekkel 8.fél éve kb. vége lett mert hibáztam ( konkrét okot nem tudok most írni )
mai napig jó barátok vagyunk, s mindent tudok róla, s ö is rólam, így gondolom ( mert játszottunk olyat, "kérdez felelj " felváltva kérdeztünk s őszintén válaszoltunk rá " vegyes kérdések voltak, szex-et beleértve, s elég sokszor volt a téma is. Szinte minden nap beszélek vele. Van egy olyanom, hogy eltűnök... volt hogy egy hétre s nem beszéltünk. okokat nem részletezném, lényeg, hogy nem akartam megbántani ezért kitaláltam "hamis dolgokat" ebből szoktak viták lenni " leszoktam ez eltűnésröl" A nagy problémát az jelenti, hogy nem vagyok a szavak embere, s ez nagy problémát okoz ketönk közt. Úgy érzem, hogy szeretem bár ezt nem hiszem,hogy értené, hisz nem nagyon tudtam bizonyítani,elhitetnivele " hisz eltüntem néha napján"
annó mikor együt voltunk. nem nagyon mertem kezdvezményezni,t pl csók, még a kézenfogva sétálást is ö kezdvezményezte ( égö nem égö így volt )
Idövel szájrapuszit "beválaltam" nememlékszem, hogy ö kezdvezményezet volna vagy én, de megtörtént.kapcsolatunk 1x azért szakat végbe mert nem nagyon beszélgetünk s nem is talákozgatunk,de valamenyi idö után újra együtt voltunk. amint elöbb említettem a beszélgetés nem megy nekem, azért volt a sok csend mikor még a szobájában is voltam, volt, hogy játszottunk ( ne gondoljatok rosszra :) ) gépen, vagy ép az ágyán kötekedtünk egymásal, itot kisebb közeledés úgy éreztem ( ekkor már legalább 1 éve nem voltunk együt ) épp most is vele beszélgetek csodálkozom, hogy most elég jó a beszélgetésünk "van téma " szeretném ezt a kapcsolatot kettönk közöt rendbe tenni. de annyit agyaltam azon, hogy hogya legyünk együtt, mig elégé megromlot köztünk a kapcsolat. nagyon seretem ezt a lányt, barátilag s mint nőt.
Légyszives, aki ezt elolvassa, ne húzzon gúnyt belőle, őszintén leirtam itt köztetek"idegenek közt" segítségeteket várom nem a negativ kritikákat, tudom hibáztam, elég sokat, kezdvezményezés,beszélgetés s az eltünésekel. De mind ezt rendbe akarom hozni s egy boldog komoly kapcsolatot létesiteni. Aki tud hasznos tanácsokal elátni, idősebb tapasztalt emberk véleményét várom ! fiatalok véleméynét is várom amint azok hasznosak s hasonlo élményben"tapasztalatokban volt részük "
Remélem az lány akiröl szó van nem fogja elolvasni , mert rájön ki is irta ezt valójában, s ha netalán elolvastod te kis angyalka, légyszives tegyél úgy. mintha else ovlastad volna. legalább is nekem ne mond el, hogy elolvastad, rossz lenne :/
Nem értem, hogy mi a problémád. Jó a sok körítés, sokat megtudunk rólad, hogy milyen lehetsz, de nehéz kihámozni, hogy mit is szeretnél.
Azt hittem, hogy egy tinilány vagy. A bátortalanságod, a tehetetlenséged, a részletes, szemléletes emlékek leírása erre engedett következtetni. Van valami férfias vonásod egyáltalán? Az, hogy így ki kellene hámozni a szövegből a kérdésed, az is arra vall, hogy nő vagy.
Ha nem te határozod meg a kapcsolat szintjét, ha nem lépsz úgy, ahogy akarsz, ha félsz cselekedni, akkor max. irányítani akaró nők állnak majd le veled, de ne hidd, hogy az neked jó lesz!
Ennek a lánynak szerintem meg egy gyerekszerelem voltál, most meg maximum egy barát. Ő szerintem nem ragadt le úgy a múltban, és a kamaszos érzelmekben, mint te.
Ja, jól számoltam, 19 év körüli vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!