Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontott kapcsolatom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontott kapcsolatom hogy hozhatom helyre?

Figyelt kérdés

Sziasztok !most lesz 7 éve,hogy ismerem, Kezdetben úgy ismerkedtünk, hogy legyen belőle egy kapcsolat, fél év ismerkedés után összejöttünk ( általános 6. :) :) ) majd kisebb szünetekkel 8.fél éve kb. vége lett mert hibáztam ( konkrét okot nem tudok most írni )

mai napig jó barátok vagyunk, s mindent tudok róla, s ö is rólam, így gondolom ( mert játszottunk olyat, "kérdez felelj " felváltva kérdeztünk s őszintén válaszoltunk rá " vegyes kérdések voltak, szex-et beleértve, s elég sokszor volt a téma is. Szinte minden nap beszélek vele. Van egy olyanom, hogy eltűnök... volt hogy egy hétre s nem beszéltünk. okokat nem részletezném, lényeg, hogy nem akartam megbántani ezért kitaláltam "hamis dolgokat" ebből szoktak viták lenni " leszoktam ez eltűnésröl" A nagy problémát az jelenti, hogy nem vagyok a szavak embere, s ez nagy problémát okoz ketönk közt. Úgy érzem, hogy szeretem bár ezt nem hiszem,hogy értené, hisz nem nagyon tudtam bizonyítani,elhitetnivele " hisz eltüntem néha napján"

annó mikor együt voltunk. nem nagyon mertem kezdvezményezni,t pl csók, még a kézenfogva sétálást is ö kezdvezményezte ( égö nem égö így volt )

Idövel szájrapuszit "beválaltam" nememlékszem, hogy ö kezdvezményezet volna vagy én, de megtörtént.kapcsolatunk 1x azért szakat végbe mert nem nagyon beszélgetünk s nem is talákozgatunk,de valamenyi idö után újra együtt voltunk. amint elöbb említettem a beszélgetés nem megy nekem, azért volt a sok csend mikor még a szobájában is voltam, volt, hogy játszottunk ( ne gondoljatok rosszra :) ) gépen, vagy ép az ágyán kötekedtünk egymásal, itot kisebb közeledés úgy éreztem ( ekkor már legalább 1 éve nem voltunk együt ) épp most is vele beszélgetek csodálkozom, hogy most elég jó a beszélgetésünk "van téma " szeretném ezt a kapcsolatot kettönk közöt rendbe tenni. de annyit agyaltam azon, hogy hogya legyünk együtt, mig elégé megromlot köztünk a kapcsolat. nagyon seretem ezt a lányt, barátilag s mint nőt.

Légyszives, aki ezt elolvassa, ne húzzon gúnyt belőle, őszintén leirtam itt köztetek"idegenek közt" segítségeteket várom nem a negativ kritikákat, tudom hibáztam, elég sokat, kezdvezményezés,beszélgetés s az eltünésekel. De mind ezt rendbe akarom hozni s egy boldog komoly kapcsolatot létesiteni. Aki tud hasznos tanácsokal elátni, idősebb tapasztalt emberk véleményét várom ! fiatalok véleméynét is várom amint azok hasznosak s hasonlo élményben"tapasztalatokban volt részük "

Remélem az lány akiröl szó van nem fogja elolvasni , mert rájön ki is irta ezt valójában, s ha netalán elolvastod te kis angyalka, légyszives tegyél úgy. mintha else ovlastad volna. legalább is nekem ne mond el, hogy elolvastad, rossz lenne :/

2011. jún. 15. 14:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És kikérem magamnak a modort. nem vagyok nő...a részletesség nem egyenlő azzal, hogy nő lennék-.-" ez sértő.
2011. jún. 25. 19:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Másrészt meg tanácsot/segítséget kértem, nem pedig a személyen kibeszélését...
2011. jún. 25. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is mutasd meg neki. ebben leírtál mindent amit érzel iránta, mindent amit szeretnél, és ebből tudja, hogy nem hazudhatsz, hisz először nem neki szántad, hanem tanácsként. Szerintem mi (nők, lányok, ahogy tetszik) ebből már elhiszünk valamit. hogyha nem érezzük azt műnek, vagy, hogy külön nekünk szánták, és úgy lett alakítva a mondat, akkor hiszünk neki. mindenféleképpen mutasd meg neki. és érdekelne a reakció is:) ja és ne másold be neki, hanem linkeld be. úgy még hihetőbb, és igazibb:)

sok sikert 17/L

2011. jún. 25. 20:14
 14/14 anonim válasza:

hasonló cipőben járunk, barátom. sajnos tényleg szemét volt 1-2 ember most itt nekiálltak így "beszélni" rólad. Leírtad az érzéseid nincs mit szégyellni ezen. :) Én nem tudok hozzá tenni, mivel én is hasonló helyzetben vagyok, szurkolok.

16/F

2011. jún. 25. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!