Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogee123 kérdése:

Mit tegyek? Belehalok :' (

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és nagyon jóba vagyok vele...de mostanában egyre féltékenyebb vagyok rá, mert minden pasi, aki bejön, az őt ugrálja körül. Van egy viszont, aki nagyon cuki és jófej, lehet vele beszélgetni...és neki is a barátnőm kell. Tegnap elsírtam magam, hogy én semmire se vagyok jó, nem jön össze semmi, mert szeretem azt a srácot, de nekimeg a barátnőm kéne :( Szóval ma is beszéltem vele, és elkezdtem könnyezni...azt írta, hogy megvigasztalta a barátnőmet. A fiú nem tudja, hogy nekem tetszik, mert titkolom.:S Mit tegyek? Nagyon köszönöm ellőre is :)
2011. szept. 14. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnődnek beszélhetsz arról,hogy tetszik neked a fiú és akkor szerintem a barátnőd nem fog összejönni vele, hacsak ő is nem szerelmes a fiúba halálosan, ha viszont így van,akkor ezt el kell fogadnod.Ha ez mégsem jönnének össze,akkor meg próbálj célzásokat tenni a fiúnak, de szerelmet szerintem semmiképp ne vallj neki,mert ha nem érez semmit irántad,akkor úgyis csak kinevetne.És ha a célzásaidra nem reagálna,akkor hagyd őt nem érdemel meg téged,és millió pasi él még rajta kivül;)Kezdődhet a keresgélés:)
2011. szept. 18. 14:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ilyen lekezelő válasszal élek, de szerintem Te nem vagy szerelmes. A vágyat, a szerelemmel -főképp 13 évesen- nagyon könnyű összekeverni.

Haverkodj más fiúkkal, hátha valakiben meglátsz valami érdekesebbet, mint amit ebben a srácban látni vélsz.

2011. szept. 18. 14:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy csak vágy, és köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek=))
2011. szept. 18. 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Sz_opd le.
2011. szept. 18. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:

szerintem is próbáld meg elfelejteni :/

tudom hogy nehéz,de menni fog :)

nehogymár egy olyan fiú kelljen neked aki észre se vesz :S

meg amúgy is,ráérsz a pasizással,a barátnőd hadd élvezze ki a helyzetet,pár év múlva senkinek se fog kelleni

szar ügy,de ez van :D

13l

2011. szept. 18. 14:41
 16/24 anonim ***** válasza:

A fiú hány éves??

Am szerintemi s próbálj meg jeleket adni, ha meg nem megy, keress más után...majdcsak lesz valaki, aki segít elfelejteni!!!Sok sikert ;)

2011. szept. 18. 14:48
 17/24 Scatha válasza:

Pff... Most ne már, hogy "belehalsz"... 13 vagy, millió "cuki" fiú lesz még az életedben, pár hónap múlva már csak nevetni fogsz ezen az eseten, pár év múlva meg szégyellni fogod.

De egy próbát megér. Hajrá, aztán max nem jön össze.

És lehet, hogy ez furcsán fog hangzani, de ne legyél sülve-főve olyan lánnyal, aki mellett mindig csak másodhegedűs vagy. Megértem, ha jó barátnőd, de talán szervezz magadnak más programokat is, ahol nincs veled, ne legyél mindig az ő árnyékában.

2011. szept. 18. 15:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen közöld a barátnőddel, hogy tetszik neked az a fiú. Ha neki nem tetszik és igazi barátnő akkor még talán segíteni is fog, hogy megszerezd.
2011. szept. 18. 15:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Csajszi,sajnálom,hogy ez így van.. Van egy barátnőm,én is volt,hogy kicsit szerintem féltékeny voltam rá,mert úgy éreztem mindenkinek csak ő kell..pedig nem,csak mások vagyunk eléggé külsőre (tudom,hogy nem ez a legfontosabb,csak ezt veszik észre először az emberek),és hát,azt vettem észre,hogy ő kiknek kell..pedig nekem is udvaroltak,csak ugye ez nem tűnt fel,mert vele voltam elfoglalva. :) Szóval,szerintem van olyan srác,akinek te jössz be,tuti.(:

És,remélem a barátságotok megmarad elég jónak,mert van egy barátnőm,és irigy rám (ő mondta meg),és volt,hogy a külsőmet fikázta..nem vagyok tökéletes tudom,de nagyon szarul tud esni,ha valaki durván mondja meg a véleményét,mint ő..

2011. szept. 18. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Anno 14 évesen én is pot igy voltam..nagyon tetszett egy fiu aki a legjobb barátnőmmel akart összejönni.Én elmondtam a barátnőmnek hogy tetszik a fiu,erre ő kikosarazta..én meg addig vigasztaltam a fiut hogy összejöttünk.És végül kiderült hogy csak azért probálkozott a barátnőmnél,mert azt hitte nálam nics esély.Hosszu kapcsolat volt,szép volt,jo volt,megőrült értem.Sok sikert!Remélem neked is igy alakul.
2011. szept. 18. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!