Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe belehalok. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe belehalok. Mit tegyek? 13/L Hol találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Voltunk egy 3 napos versenyen Pesten a Beethoven ünnepen, mert bejutottunk. Volt ott egy srác a neve Gergő. És szemeztünk, meg beszélgettünk, de az egyik csapattársamnak a pasija elmondta neki h bejön nekem. A csapattársam meg befogta a számat, hogy ne mondjam el egy másik srácnak, hogy bejön neki.Erre szó nélkül visszament a szobájába. Amikor meg az utolsó nap volt akkor elköszöntem mindenkitől még Gergőtől is. Mi bementünk kajálni de még kacsintott meg rámmosolygott. Hol találhatnám meg? MyVIPen Facebookon, IWIWen kerestem mert tudom honnan jött és hogy melyik suliba jár. Hol találhatnám meg? Légyszi fontoos!!
2010. máj. 10. 19:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Jajj nehogy belehalj már,13 évesen.Mennyi probléma fog még érni az életben Istenem.Gondolom úgy érzed ez a legnagyobb.Ha ennyire fontos neked,miért nem jelezted neki ott és beszélgettél vele vagy hasonlók.Szerintem ez a hajó elúszott.
2010. máj. 10. 19:55
 2/23 anonim ***** válasza:
Aztaaaa... nem hiszek a szememnek. Ezt egyszerűen nem hiszem el. Hát én vagyok az a Gergő :)
2010. máj. 10. 19:55
 3/23 anonim ***** válasza:
INKÁBB A TANULÁSSAL FOGLALKOZZ!!!!!!!!
2010. máj. 10. 19:58
 4/23 anonim ***** válasza:
19:55 aztquva.. egy pillanatra azt hittem én, de aztán láttam hogy te vagy:S
2010. máj. 10. 19:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Tudom már megbántam. De nagyonn rossz így. És nem hiszem hogy létezik, hogy nem találhatom meg. Még hiszek a csodákban. Légyszi írjatok még többet.
2010. máj. 10. 19:59
 6/23 anonim ***** válasza:
Ebbe halsz bele? :D
2010. máj. 10. 20:00
 7/23 anonim ***** válasza:

Nem akarok tőled semmit, csak egy bäszásra kellettél volna.

Bocs ilyen az élet.

A te Gerid.

8/23 anonim ***** válasza:
Basszus, ez komoly? Én vagyok Gergő, írj privit, én is kerestelek, de eltűntél... :(
 9/23 A kérdező kommentje:
Foglalkozok a tanulással is. Eddig a legrosszab jegyem egy 2es volt, és abból is csak 3 db van. A többi 4es meg 5ös. De annyiraa hiányzik :(
2010. máj. 10. 20:01
 10/23 A kérdező kommentje:
Légyszi CSAK NORMÁLISAK ÍRJANAK! De aki tényleg AZ IGAZI Gergő az írjon
2010. máj. 10. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!