Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe belehalok. Mit tegyek? 13/L Hol találhatnám meg?
Második vagyok, az igazi Gergő. Üzenem mindazoknak, akik ellopták egy-egy komment erejéig személyazonosságomat, hogy kapják be! Ti nem tudhatjátok, hogy ez a csaj, aki ennyire belémzúgott, most mit érezhet.
A lánynak üzenem: Amikor a versenyről jöttem haza, láttam sok csinos nénit, akik meglepően boldognak tűntek, miután kifizettem nekik az 5000 HUF-ot. Ennek ellenére nem kellett szemezgetnem vele annyit, mint Veled. Menyjé' a p*csááába...
Öcsém üzeni: Szia én vok az a Gergő! Tudod...az igazi!!!
de hogy ne csak anonymba beszéljünk elküldöm a kérdést a purttyára! Kommentelőknél keresd a Geri aki a f..át a szádba veri nevű kommentelőt:D
De azt se tudja hol lakik!
Melyik suliba jár.és máris belezúgott..
Hidd el fogsz még annyi srácot találni akiknek talán majd a vezetéknevét is tudod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!