Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe belehalok. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe belehalok. Mit tegyek? 13/L Hol találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Voltunk egy 3 napos versenyen Pesten a Beethoven ünnepen, mert bejutottunk. Volt ott egy srác a neve Gergő. És szemeztünk, meg beszélgettünk, de az egyik csapattársamnak a pasija elmondta neki h bejön nekem. A csapattársam meg befogta a számat, hogy ne mondjam el egy másik srácnak, hogy bejön neki.Erre szó nélkül visszament a szobájába. Amikor meg az utolsó nap volt akkor elköszöntem mindenkitől még Gergőtől is. Mi bementünk kajálni de még kacsintott meg rámmosolygott. Hol találhatnám meg? MyVIPen Facebookon, IWIWen kerestem mert tudom honnan jött és hogy melyik suliba jár. Hol találhatnám meg? Légyszi fontoos!!
2010. máj. 10. 19:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én vagyok az igazi Gergő!
2010. máj. 10. 20:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem! Én vagyok az igazi!
2010. máj. 10. 20:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Második vagyok, az igazi Gergő. Üzenem mindazoknak, akik ellopták egy-egy komment erejéig személyazonosságomat, hogy kapják be! Ti nem tudhatjátok, hogy ez a csaj, aki ennyire belémzúgott, most mit érezhet.

A lánynak üzenem: Amikor a versenyről jöttem haza, láttam sok csinos nénit, akik meglepően boldognak tűntek, miután kifizettem nekik az 5000 HUF-ot. Ennek ellenére nem kellett szemezgetnem vele annyit, mint Veled. Menyjé' a p*csááába...

2010. máj. 10. 20:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam normális választ... :(
2010. máj. 10. 20:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Öcsém üzeni: Szia én vok az a Gergő! Tudod...az igazi!!!

de hogy ne csak anonymba beszéljünk elküldöm a kérdést a purttyára! Kommentelőknél keresd a Geri aki a f..át a szádba veri nevű kommentelőt:D

2010. máj. 10. 20:16
 16/23 anonim válasza:
Ha tudod a suliját, akkor simán megtalálhatod...
2010. máj. 10. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Mi lett a számával?Mert azt nem tudom értelmezni.Talán azoknál kéne érdeklődnöd, akik ott voltak,közös ismerős,csapattársak stb.Valakit csak találsz akivel kapcsolatban van.
2010. máj. 10. 20:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Van egy srác, aki a barátnőmmel járt. De szakítottak és a barátnőm kitörölte a számát :/
2010. máj. 10. 21:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Mobiltársaságnál a neten be kell írni a nevet a címet és ha nem titkosított akkor kiadja a számot!
2010. máj. 10. 22:35
 20/23 anonim ***** válasza:

De azt se tudja hol lakik!

Melyik suliba jár.és máris belezúgott..

Hidd el fogsz még annyi srácot találni akiknek talán majd a vezetéknevét is tudod:D

2010. máj. 10. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!