Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe belehalok. Mit tegyek? 13/L Hol találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Voltunk egy 3 napos versenyen Pesten a Beethoven ünnepen, mert bejutottunk. Volt ott egy srác a neve Gergő. És szemeztünk, meg beszélgettünk, de az egyik csapattársamnak a pasija elmondta neki h bejön nekem. A csapattársam meg befogta a számat, hogy ne mondjam el egy másik srácnak, hogy bejön neki.Erre szó nélkül visszament a szobájába. Amikor meg az utolsó nap volt akkor elköszöntem mindenkitől még Gergőtől is. Mi bementünk kajálni de még kacsintott meg rámmosolygott. Hol találhatnám meg? MyVIPen Facebookon, IWIWen kerestem mert tudom honnan jött és hogy melyik suliba jár. Hol találhatnám meg? Légyszi fontoos!!2010. máj. 10. 19:51
21/23 A kérdező kommentje:
Megtaláltaam myVIPen :L és tudom hogy melyik suliba jár, és hol lakik. Írtam neki egy üzit:F
2010. máj. 11. 14:32
22/23 anonim válasza:
Gratu! Amúgy én voltam a második, akinek írtál üzenetet:)
Mégegyszer bocsi a fárasztásért:)
23/23 A kérdező kommentje:
Ok nembaj :D De már mással járok.
2010. jún. 19. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!