Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartok egy fél-cigány csajtól?
Már régóta tetszek neki, elég normálisnak néz ki, nem bagózik, ritkán piál, melózik és tanul is egyszerre, jól is néz ki, de attól tartok h bármikor előjöhet belőle a cigány-mentalitás, és akkor aztán nagy kakiban lennék.
Főleg, h nagyon nem bírtam eddig a cigányokat, mert csak negatív tapasztalataim voltak velük kapcsolatban.
előttem szólónak! itt is egy példa!
http://www.youtube.com/watch?v=F2CQfjpz0F8&feature=player_em..
15:46
Van aki meg meri mondani!
4 napig voltam megfigyelésen kórházban mert nem kínáltam meg a cigót, és ezért összevertek, hiába vagyok 95 kg és nem hájas hanem izmos, de hirtelen a semmiből 8 kancigány termett elő. Másik alkalommal szarrá verték az 1 éves Focus-omat (tavaly) mert a kocsma előtt az úton verték egymást és megkértem őket h húzzanak el. 1 millás károm lett amit senki sem fizetett meg.
Mikor iskolás voltam heti szinten vertek a 14-18 éves cigány osztálytársaim, pedig még csak alsó tagozatos voltam az általános iskolában.
Az udvarunkba mindig bejártak lopni, és mivel vállalkozásunk van éves szinten min az 1 milla érték tűnt el, mikor bekeményítettünk akkor leverték a kamerákat és agyonverték a Pitbull-okat. A boltunkban napi szinten lopnak mindent ami zsebbe fér. És az a gáz h a cigányok min 90%a ilyen v rosszabb. Ez nem csak a neveltetés kérdése...
A másik baj az h az emberek nagy részének hasonló élmények miatt kellett megutálnia őket. Ha együtt tudnának élni ugy mint más nemzet akkor semmi baj se lenne velük. Érdekes h a környéken elég sok német, szlovák és belga él, de egyikkel sem volt soha baja senkinek.
"Viszont nagyon tudnak gyűlölni is. És akit megutálnak, az egy életre elrendezte magát."
Épp ez a baj! Ha szakítunk (márpedig biztos nem lennénk örökké együtt) akkor ki van zárva h kulturáltan dolgozza fel, és tuti h balhét csinálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!