Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartok egy fél-cigány csajtól?
Már régóta tetszek neki, elég normálisnak néz ki, nem bagózik, ritkán piál, melózik és tanul is egyszerre, jól is néz ki, de attól tartok h bármikor előjöhet belőle a cigány-mentalitás, és akkor aztán nagy kakiban lennék.
Főleg, h nagyon nem bírtam eddig a cigányokat, mert csak negatív tapasztalataim voltak velük kapcsolatban.
a vér bennevan... nem fog változni
FUSS !!
"-Tesó Nincs cigid?"
"-Tesó, mond má meg mennyi az idő?"
"-Nem te verted, meg az öcsémet?"
Félcigány nő vagyok. Eddig minden kapcsolatom elején elmondtam ezt a leendő páromnak, csak,hogy tudja. Eddig mindnél minimum a mosoly volt a válasz, sőt, az egyik egy jó 20 percig fetrengett a röhögéstől, hogy most én ebből miért csinálok problémát. Azért az esélyt megadtam, hogy ha akar, akkor még az elején menekülni tudjon. :)) Akivel szakitás lett a dologból, nem a származásom miatt lett vége.
Tanácsom: beszélgess vele sokat. Ismerd meg, tudd meg, miről mi a véleménye, hiszen lehet benne cigánymentalitás bőven, de az is lehet, hogy tök normális a csaj.
Még egy dolog, amit jó tudnod: a cigányok, (a félvérek is) nagyon tudnak szeretni, és akit szeretnek, azért bármit megtesznek. Viszont nagyon tudnak gyűlölni is. És akit megutálnak, az egy életre elrendezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!