Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a férfiaknak?!
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Arcom nagyon szép, igaz, hogy kicsit husisabb vagyok(nem hájas), kedves vagyok jófej, vicces, mindenki kedvel, a fiúk állandóan bókolnak, hogy milyen jól nézek ki, meg milyen szexi vagyok, milyen jó a kisugárzásom, de valahogy egyik sem mer komolyabban közeledni hozzám, vagy ha közeledik is akkor is csak a jól megb*szi akar :(( Egyszerűen nem találok magamnak szerelmet, barátot, (igaz most már nem is keresek)de olyan jó lenne már szeretni, és hogy engem is szeressenek. Mit csináljak hogy legyen barátom?! köszi az ÉRTELMES válaszokat.2011. szept. 10. 16:56
51/54 anonim válasza:
Kép jöhet ide is :D:D azt kezdeményezek ha kell, bár nemhiszem, hogy itt Gyk-n kéne ismerkedni, bár nem tagadom, hogy vannak itt rohadt nagy arcok:D:D
52/54 A kérdező kommentje:
Mindenkinek az a kép kell...senki nemírna ha nem látná hogy hogy nézek ki...
2011. szept. 11. 14:50
53/54 anonim válasza:
Nem feltétlen szükséges a kép, ha megismersz valakit akár neten is egy bizonyos idő után ha megismerted már nem annyira számít a külső, de így nulla ismeretség nélkül természetes hogy a legtöbb ember arra kíváncsi hogy hogyan néz ki a másik.
Ugyanakkor minden embernek van egy minimum elvárása a másik felé , ami alá nem menne szívesen legyen a másik akármennyire rendes meg kedved is.
Feltételezem hogy nálad is van egy ilyen egy ilyen szinthatár.
A másik gond hogy elég messzire laksz, sajnos.
22/f
54/54 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ebben igazad van :)
2011. szept. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!