Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a férfiaknak?!
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Arcom nagyon szép, igaz, hogy kicsit husisabb vagyok(nem hájas), kedves vagyok jófej, vicces, mindenki kedvel, a fiúk állandóan bókolnak, hogy milyen jól nézek ki, meg milyen szexi vagyok, milyen jó a kisugárzásom, de valahogy egyik sem mer komolyabban közeledni hozzám, vagy ha közeledik is akkor is csak a jól megb*szi akar :(( Egyszerűen nem találok magamnak szerelmet, barátot, (igaz most már nem is keresek)de olyan jó lenne már szeretni, és hogy engem is szeressenek. Mit csináljak hogy legyen barátom?! köszi az ÉRTELMES válaszokat.2011. szept. 10. 16:56
41/54 anonim válasza:
Amit leírtál az alapján igazán megismerkednék veled...
19f
42/54 anonim válasza:
Amit írtál azok alapján kíváncsi lennék Rád :)
Küldenél egy képet priviben magadról?
43/54 anonim válasza:
Szerintem rossz tarsasagban vagy...Olyan fiukkal kell haverkodnod akik rendesek.16f
44/54 anonim válasza:
akkor annyira nem messze laksz tőlem :D facebook-on megtaláltalak
45/54 A kérdező kommentje:
küldtem :)
hát lehet hogy rossz helyen keresgélek...
de nem jelöltél be ;) :D
2011. szept. 10. 19:47
46/54 anonim válasza:
Ha már itt ennyi mindenkinek küldtél akkor jöhet nekem is :P
adrenalin@mailbox.hu
47/54 anonim válasza:
Szia,
Nekem van 2 szingli barátom, akik szeretik a fenn leírt tulajdonságú lányokat.
Írj privit (akár képet is) és lehet összehozlak valakivel.
48/54 aranyoskám válasza:
Egy képet én is kérnék, ha megoldható. Előre is köszi ^^ cserébe utána adok pár tippet ami segítht.
49/54 aranyoskám válasza:
Egy képet én is kérnék, ha megoldható. Előre is köszi ^^ cserébe utána adok pár tippet ami segíthet.
50/54 aranyoskám válasza:
A francért kétszer küldte el ez a szar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!