Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kellek vagy a pénz miatt vagyunk együtt?
<facepalm>
azt tanácsolom, mst azonnal hagyd ott azt a ribancot. komolyan mondom, jótanács!
20000-et heti szinten? Ha ilyen mocskos ribanc, akkor álljon össze egy milliomos 70 éves tatával, vagy egy agresszív kopasz állattal, aki unalmában kiveri az összes fogát.
Az a minimum, hogy kivágnám a halál f.szára, de előtte még jól pofán is b.sznám.
Józsibá válaszára reagálva:
igen, azt is lehet, hogy kihasználod előtte, de aztán dobd a halál f@szára. És nehogy egy fillért is költs rá. Szerintem nem sűrűn van kapcsolatod, de hidd el, ez nem normális nő, ennél ezer jobbat találsz
Eddig költöttél rá sokat? Ha nem, akkor nem lehettek együtt a pénz miatt, mert nincs :D De ez milyen kapcsolat már, hogy elő legyen írva, hogy mennyit kell rá költeni hetente? :D Két hónap után nem lesz mit venni ilyen ütemben :D Én is azt tanácsolom, hogy hagyd, hogy otthagyjon! Ez már nem az, aminek lennie kéne.
Júj, erre a 22:25ösre inkább nem is mondok semmit :3 Majd megteszi más :D
:D
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!