Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a férfiaknak?!
Lehet hogy régimódinak tűnök, de szerintem egy férfinak kell kezdeményezni nem a nőnek... :/
Köszönöm a válaszokat. küldtem képet
Látod ez a baj, nincs baj a külsőddel, megnéztem a képet, de nem elsz pasid soha ha csak várod a sült galambot, csak a nyomulós szexéhes pasik mennek oda a nőkhöz, legalábbis nagy számban.Hogy akarsz barátot ha nem teszel érte?
Pl. ha diplomát akarsz azt is csak várod hogy majd egyszer lesz?Hát nem, azért éveken át kell keményen tanulni és vizsgázni, nem érte ma csajokat hogy gondolják ezt.
21f
És a pasik is miért várják sokszor a sült galambot?:)
Így legalább kiegészítik egymást.Nők, férfiak egyaránt:D.
Mind a ketten várnak ,várnak, valamire. De mire?
Én sosem vártam a sült galambot, nem úgy mint ti lányok, én odamentem ismerkedni, de elküldtek, mondván, hogy nem avgyok jegenye meg izomkolosszus, vagy épp nem helyes, hát köszi, azért ti is tehetnétek valamit, mert ez már felháborító ez az egyoldalúság.
Így éveken belül teljesen elmegy a férfiak kedve, már most is alig van.
21f
köszi.
Hát igen tény hogy vannak ilyen csajok is, de nem kell általánosítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!