Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a férfiaknak?!
Pont úgy ahogy mondod. Nekem is ebből van elegem, hogy az összes alkalomból mindig nekem kellett volna odamennem , és nem egy, nem kettő volt, hanem több.Sokkal több.
Én azt tudom, hogy vannak olyan alkalmak mikor a lányok is simán odamehetnek, de azt nehogy azt hidd, hogy őket nem érheti visszautasítás. Nem is attól félek, csak nem kell azt hinni, hogy a férfiakat utasítják vissza.
csak a férfiakat
érhetik visszautasítások
jobban mondva!:)
18:23
Ők is ettől félnek, tőled, ahogy te is tőlük, így nem lesz semmi, ahelyett hogy magányos fiúk lányok együtt boldogok lehetnének.
21f
írnák privit de nem tudok..
Hát ez így van... lehet hogy az egyik is komolyan gondolná a másikkal és fordítva de mégsem mer egyik sem közeledni..
Szerintem egy olyan lány, aki visszahúzódó, félénkebb, egy szintén visszahúzódó félénkebb srácnál biztos nem fog kezdeményezni, és ugyanez fordítva is. Sajnos ez a szomorú tény.
Szóval akkor itt már csak olyanok találhatják meg egymást, amelyik kezdeményezőbb, beszédesebb, és nyíltabb.
Nem túloztál, tényleg szép arcod van.
Am meg valószínűleg én sem mernék kezdeményezni nálad( azért nálad mert te írtad ki ezt a kérdést)mert én is mint nagyon sok más ember fél a visszautasítás lehetőségétől.
Meg feltételezem valahol a Dunántúlon élsz.:)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!