Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek a férfiaknak?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a férfiaknak?!

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Arcom nagyon szép, igaz, hogy kicsit husisabb vagyok(nem hájas), kedves vagyok jófej, vicces, mindenki kedvel, a fiúk állandóan bókolnak, hogy milyen jól nézek ki, meg milyen szexi vagyok, milyen jó a kisugárzásom, de valahogy egyik sem mer komolyabban közeledni hozzám, vagy ha közeledik is akkor is csak a jól megb*szi akar :(( Egyszerűen nem találok magamnak szerelmet, barátot, (igaz most már nem is keresek)de olyan jó lenne már szeretni, és hogy engem is szeressenek. Mit csináljak hogy legyen barátom?! köszi az ÉRTELMES válaszokat.
2011. szept. 10. 16:56
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó helyen keresel :) http://www.youtube.com/watch?v=4e9cu6KsJDM
2011. szept. 10. 17:08
 12/54 A kérdező kommentje:
küldtem képet
2011. szept. 10. 17:09
 13/54 A kérdező kommentje:
SP? nemár légyszi....
2011. szept. 10. 17:10
 14/54 anonim ***** válasza:
gyönyörű vagy :D bár remélem találsz magadnak hozzád hasonló beállítottságú párt, nem minden férfi egyforma..
2011. szept. 10. 17:11
 15/54 anonim ***** válasza:
*pár helyett pasast akartam írni
2011. szept. 10. 17:12
 16/54 Walk With Me ***** válasza:
100%

Aztmondod nem keresel barátot és akkor "Mit csináljak hogy legyen barátom?". :)

Amúgy nem tudom, lehet úgy igazán egyik sem akar megismerni, főleg nem megállapodni. Szép vagy, jófej vagy, gondolják dugtok egyet és kész, sajnos ezen ma már nem kell meglepődni. A korosztályunk nagyrésze csak szexelni akar, meg "tapasztalás" címen minél több csajt felpróbálni, így egyszerűen nehéz. Legyél nyitott, és ismerkedj, majd csak összeakadsz olyannal, aki komoly kapcsolatot szeretne.

Amúgy képet én is szívesen fogadnék priviben, kíváncsivá tettél.

2011. szept. 10. 17:15
 17/54 anonim ***** válasza:

Írj nekem priviben és beszélgessünk. Kíváncsi vagyok rád.

21f

2011. szept. 10. 17:15
 18/54 anonim ***** válasza:
küldenél magadról 1 képet privátba ?
2011. szept. 10. 17:25
 19/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Hát megpróbálok még ennél is nyitottabb lenni, bár szerintem ennél közvetlenebb nem lehetek az emberekkel.

Küldtem képet neked is :)

Utolsó írtam privit :)

2011. szept. 10. 17:26
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, küldj egy képet légyszi, hogy jobban tudjak segíteni neked.

Tudod neked kéne kezdeméynezni a pasiknál mert aki komoylat akar az nem fog hozzád odamenni és nyomulni, az nem fog ilyeneket modnani, hogy megduglak bébi stb.Oda sem megy hozzád mert látja, hogy te inkább elvagy a nagydumás szexet akaró hülyékkel.

21f

2011. szept. 10. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!